Tommel opp!

Lørdag 8. Oktober lå jeg med tommelen opp. På sofaen hjemme.

Etter å ha sittet med tommelen ned i ca en og en halv uke. Nede i varmt vann og grønnsåpe. Type grønnsåpe som fjerner lakken på parketten. Varmt vann a la kokende vann fra vannkoker.

Lurt? Nei!

Det syntes ikke legene (det var to av dem) på Volvat heller, der de stakk sprøyter og kuttet for å redde tommelen min fra fordervelse. Vondt, skikkelig vondt.

Så der lå jeg denne lørdagen, i paralgin rus og tommel opp, og syntes ørlite grann synd på meg selv. DA fikk jeg plutselig en tanke på at i dag var det jo Louise Hay sin bursdag. Hun fylte 90 år denne lørdagen. Louise Hay har vært en del av mitt liv de siste 30 årene. Damen som minner oss på disse tankene våre. Hvor viktige de er. Hun som sier at vi kan helbrede vår kropp, vårt liv med tanken våre. Damen som i en alder av 60 år startet Hay House, som i dag er en verdensomspennende bedrift.

Hay House publiserer bøker om selvhjelp, filosofi, psykologi, alternativ helse etc etc. Frem til denne lørdagen med tommelen min, hadde jeg visst om Louise i ca 30 år. Jeg hadde lest de fleste bøkene hennes, og brukt en del av hennes teknikker. Det jeg imidlertid tid hadde glemt litt ut, var hvor unik og helt utrolig viktig hennes budskap er.

Så i all min selvmedlidenhet, la jeg meg til å lytte på Hay House Radio, en app på tlf, der flere kjente forfattere og kjendiser hyllet henne. Bla Oprah Winfrey. Og jeg kjente at sakte med sikkert ble jeg oppmerksom på tankene mine igjen. Hva jeg virkelig lå og tenkte på denne lørdagen: Forbannet litt både tommel og leger og produsenter av kjemisk grønnsåpe. Forbannet litt meg selv også, bare for å være på den sikre siden, liksom.

Jeg skal love, at etter å ha lyttet bare i noen minutter på Hay House Radio, så besinnet jeg meg. Jeg begynte å fokusere på tankene mine. Igjen. Og jeg kjente at dette gjorde meg godt. Veldig godt. Min selvmedlidenhet slapp taket. Jeg kom på speilarbeidet og affirmasjonene som jeg var så flink til før. Speilarbeid er når man ser seg i speilet og forteller seg selv hvor høyt man elsker seg selv. Dette gjør underverker med en noe slitt selvfølelse.

Affirmasjonene kan man ”låne” fra Louise eller rett og slett lage noen selv. Disse verktøyene lager små mirakler i våre liv. Tankene våre i dag, lager dagen vår i morgen.

Det ER så viktig å ha riktig fokus.

En av Louise Hay sin favoritt affirmasjoner er som følger:

Alt er bra.

Alt løser seg til mitt høyeste beste.

Ut fra denne situasjonen vil kun alt som er godt, oppstå.

Jeg er trygg.

Er det noe som plager deg i livet, si denne affirmasjonen om og om igjen. Er det noe som bare er litt plagsomt, så holder det med et par ganger. Veldig virkningsfullt. Bare prøv og se. Så om du sliter med kjærlighetssorg, vonde tanker eller en vond tommel, så prøv å tenk kjærlige tanker, affimer og nyt miraklene som skje i livet ditt.

Tommel opp, folkens. Hilsen Janka.

Total Page Visits: 999 - Today Page Visits: 1