Tanja: Månedens Spåer

Jeg er en livsglad og positiv kvinne , født og oppvokst i en by på Østlandet. Er klarsynt, sanndrømt og har healingevner. Dette er nedarvet i generasjoner i min familie. Styrke og glede henter jeg på vandring i marka, i musikk, sang og dans.

Det skal være rom for alt, latter og glede, og også dypere, mer seriøse aspekter i livet. Mange har opplevd ubalanse under oppvekst, og tar det med seg inn i voksenlivet. Det er mulig og frigjøre seg, og bestemme mer i sitt eget liv.

Selv har jeg brukt alternative løsninger for og bedre kroppen. Og det er nyttig også for tankevirksomheten. Har brukt naprapeut, akupunktur, healing og fjernhealing. Har god erfaring også med blomstermedisin og trommereising. Åndelig tenkende har jeg alltid vært. Og har opplevd og stå i en kirke i Tallin og få healing, helt ut av det blå, det var en meget spesiell opplevelse.

Jo mer man åpner opp for åndenes verden, jo mer støtte og hjelp får man. Man har hjelpere her på jorden og man har hjelpere i universet. Selv er jeg et redskap som kan hjelpe andre mennesker, Tarotkortene er mitt verktøy. Jeg har bred yrkeserfaring, jobbet tyve sesonger innen grøntanlegg, vært hjemmehjelp, renholdsbetjent, dagmamma, vaskeribetjent, og arbeidet med tilrettelegging i arbeide med psykisk utviklingshemmede. Har også hatt lederansvar.

Som godt voksen ble det et veivalg. Fikk plass på skolebenken, og arbeidet samtidig med psykisk syke. Tok forskjellige kurs og begynte og arbeide med vanskeligsstillte barn. Barn og voksne som sliter, er mine to hjertesaker.

Nå arbeider jeg som klarsynt, og vil gjøre alt jeg kan for og hjelpe, og gi svar. Alle har valg og ta, og av og til trenger man en bekreftelse for og komme seg videre i livet.

Det vil jeg med glede kunne hjelpe deg med.

Vennlig hilsen Tanja.

Total Page Visits: 957 - Today Page Visits: 2