Råd og Veiledning

Vi har i den senere tid erfart at ikke alle som ringer trenger en spåtjeneste, men ønsker rådgivning. Vi har fått med oss et meget dyktig team rådgivere og ønsker at våre kunder som ønsker/trenger rådgivning kan benytte seg av denne tjenesten. Vi opplever daglig at det ringer kunder inn til oss som ønsker litt råd og veiledning i forhold til hvordan de skal løse vanskeligheter og/eller spesielle situasjoner de står oppe i.
Denne tjenesten er en rådgivningstjeneste og det vil ikke være mulig å få en spådom på denne linjen under rådgivningen.

Slik starter introen på vår nye tjeneste Råd og Veiledning. Hva er nå dette for en tjeneste da lurer nok mange på. Og derfor skal jeg nå prøve å forklare dette litt mere detaljert.
I mange faser i livet dukker det opp utfordringer, gleder og sorger. Noen av de utfordringer som man får kan både være vanskelig og tunge og bære alene. Ofte er det vanskelig å finne veien ut av problemstillingen alene. Vi har derfor satt sammen et team vi er meget stolte av å kunne presentere. Teamet er et mangfold av mennesker med erfaringer fra ulike bransjer og med ulik livserfaring. Vi har f.eks. psykolog, sosionom, sexolog, pedagog, coath, hjelpepleier og mennesker med erfaring fra Norsk Folkehjelp og alle disse har i tillegg en livserfaring som kan belyse ganske mange forskjellige situasjoner.

Hva kan vi hjelpe med? Jeg skal nevne noen eksempler:
Vi kan nok hjelpe deg med de aller fleste situasjonene du måtte stå oven for enten det gjelder kjærlighet, økonomi, selvutvikling, samliv osv. La oss si du har en kjæreste, og dere to har problemer. Tenk deg at det er fordi han bruker for mye penger på en hobby han har. Hvordan skal du løse dette? Da kan en av rådgiverne våre hjelpe deg å finne en løsning, råde og veilede deg på hvordan du skal handtere dette slik at dere begge er fornøyd når diskusjonen er over.

Mange har og sliter med dårlig selvbilde, alle våre Rådgivere er dyktige på å hjelpe deg med å snu den tankegangen. Hvor de gjennom samtalen med deg vil hjelpe deg å reflektere og bygge opp dine refleksjoner av deg selv. Ofte trenger man bare en puff for å komme seg på den riktige veien for å snu det negative til det positive. Om du går og tenker på hvordan du skal løse ting og har en bekymring, uansett hvor stor eller hvor liten den er, kan det være godt å snakke med noen som ikke kjenner deg, og upartisk kan gi råd uten at det er påvirket av miljøet rundt deg.
Noen saker kan være tunge, det kan være innenfor barnevern, økonomi, rusproblematikk og store helserelaterte utfordringer som kronisk sykdom, spiseforstyrrelser, angst og depresjoner. Vårt rådgiverteam har ulik utdanning og ulike erfaringer på mange av områdene, men vil kunne hjelpe deg med å finne en løsning ut fra de forutsetninger den enkelte rådgiveren har.

Samlivsproblemer er vel noe de fleste erfarer før eller siden i livet, og årsaken kan være mange. Alt fra kommunikasjon problemer til det mer intime mellom to mennesker. Her går man seg ofte fast i situasjonen og ting går ofte så langt at man ikke selv klarer å løse opp i konflikten på egenhånd.

Vi har også sexolog med kompetanse rundt sexologiske utfordringer som ulike sykdomstilstander, smerter og ereksjonsproblemer. Og Psykolog med spesialkompetanse innenfor rus og avhengighet.

Våre rådgivere er selvsagt underlagt taushetsplikt og du er helt anonym når du benytter deg av tjenesten.

Eva

Total Page Visits: 978 - Today Page Visits: 1