Hei, jeg er Merethe

Hei, jeg er Merethe 🙂

Er livsglad og finner noe positivt i alle mennesker og situasjoner. Mitt motto er en god latter forlenger livet. Å jobbe med andre mennesker er interessant. Jeg ser på meg som heldig som har muligheten til å veilede/hjelpe andre mennesker i hverdagen. Finne deres positive hverdag ❤.

Jeg er dyktig på å hjelpe mennesker til å løse opp blokkeringer. Hvis en person tiltrekker seg det samme «problemet» om og om igjen skyldes det mest sannsynligvis en blokkering. Den kan være bevisst og den kan være ubevisst, og oppstår av en opplevelse/ hendelse i livet vårt. Vi kommer ikke videre før den er oppløst. Det kan være du ikke finner den «rette» kjærligheten, så er det en blokkering i hjerte chakraet. Kanskje du ønsker deg barn, og blir ikke gravid. Kanskje har du et «problem» med autoriteter. Dette er blokkeringer i chakraene dine og auraen din. Selvfølgelig må en jobbe selv også for å løse dem opp, jeg hjelper med reiki fjernhealing og krystaller. Forteller deg hvordan blokkeringen oppsto, og hvordan du kan løse den.

Jeg er klarfølt, så før jeg begynner min vakt på Esterella aktiviserer jeg meg med reiki. Det er for å rense bort mine egne ting og være åpen for den som ringer. Det er ikke alltid like enkelt å være klarfølt, for en kjenner andre menneskers ting på kroppen sin/ og i tanker.

Før jeg ble klar over hva dette var trodde jeg at alle disse tankene og «vondt her og der» var mitt eget. Jeg har ledd mye av alle de tankene jeg kunne ha og ikke forsto hvor i all videste verden de kom fra. Kunne jo tro jeg var smågal innimellom ?. Jeg har også fått noen nye kjempespennende kort…de fascinerer meg virkelig. De heter zen tarot, og går direkte på underbevisstheten. De forteller hvem du er, hva du står oppi, utfordringer, hva du tiltrekker deg utenfra…mønstre i livet ditt eller den du spør om. Hvordan energiene til partneren din og deg er sammen, hvordan dere ser på hverandre etc.

Verktøyene er mange og spennende, de jeg bruker mest i mine veiledninger er reiki, krystaller, zen tarot, tarot og englekort. Spør og du får svar ?

Hilsen Merethe

Total Page Visits: 1076 - Today Page Visits: 1