Opplys deg selv – en sann beretning

Sammendrag av innholdet i boken «OPPLYS DEG SELV»

«Opplys deg selv» er en bok for deg som søker svar på dine hverdagsproblemer – for å få et optimalt liv. Har du et gammelt problem du sliter med, kan du kanskje finne svaret her.

«Opplys deg selv» vil få deg til å betrakte deg selv, og kanskje andre, med «nye øyne» – i forståelse og toleranse. Vil du ha et parforhold, hvor harmoni, glede og lykke er fremtredende kvaliteter, bør du kanskje lese denne boken.

«Opplys deg selv» er en sann beretning om følelsesmessige vanskeligheter i oppveksten – og ellers i livet – både i forholdet barn/foreldre og mellom partnere. Boken tar for seg problemstillinger, og hvordan vi kan løse dem ved å tenke litt annerledes.

«Opplys deg selv» går også inn på samfunnsrelaterte problemer – hvordan vi bør forholde oss til hverandre – i arbeidslivet og ellers.

«Opplys deg selv» inneholder litt om astrologiske relasjoer i forhold til venner, partnere og arbeidskollegaer. Boken definerer også hva biorytmer er, og hvilken nytte vi kan ha av å vite om en kurve befinner seg på «pluss-» eller «minussiden». Hvorfor har du plutselig en «dårlig dag» uten noen grunn? Skal du på ferie? Når er det beste tiden å planlegge den?

Pris kr 260,- inkl porto og forsendelse. VIPPS foretrekkes som betalingsmåte.
Bestilles på SMS 413 01 027 med navn og adresse.

Hilsen forfatter Sannsi.

Total Page Visits: 998 - Today Page Visits: 1