Månedens Spåer – Sannsi

SANNSI – jeg kaller meg for «Sannsi», fordi jeg er opptatt av sannhet og ærlighet. Da jeg skulle finne mitt jobbnavn tenkte jeg på akkurat det. «Si sannheten», ble til «Sannsi» – bakvendt.

Jeg er medfødt synsk – det har ligget i meg, men ble erkjent først i tidlig voksen alder. Klarhørsel kom til senere ved en større bevissthet i min egen utvikling. Jeg kan oppfatte hva mennesker har sagt og den energien det blir sagt i.

Jordnærhet er jeg opptatt av – at det ikke skal «flyte» ut. Jeg har lang erfaring innen spåing, rådgivning, healing og astrologi i praksis. Jeg er opptatt av den astrolgiske forbindelsen mellom par og for den enkelte, for her ligger mye informasjon om et menneske. Dette brukes i en rådgivningssamtale for å forstå en situasjon bedre – uten at det er noen persons feil.

Pendel/pendulering er også et hjelpemiddel jeg kan bruke.

Jeg har da meget sterk intuisjon med bred erfaring i å hjelpe andre med hverdagsproblemer og ting de kan slite. Situasjonen oppfatter jeg raskt og det har blitt mange mennesker som har fått min hjelp i årenes løp. Hører ofte at «dette var rene terapitimen», «du er så god og hyggelig å prate med» pluss mange andre flotte bekreftelser på mine evner og spådommer. Det varmer mitt hjerte, for jeg er opptatt av dette – å hjelpe andre med å få det bedre med seg selv, sitt liv og sin situasjon.

Tarot-kort bruker jeg som hjelpemiddel for det er en hjelp til fokusering på det kundene spør om. Det kan være generelt eller et spesifikt tema. Kortene mine oppleves som treffsikre. Til tross for det, så skjer det ofte at jeg ikke trenger jeg dem i en samtale.

Helse er et tema jeg ikke legger på. Jeg kan snakke om det, men ikke legge kort.

Mine healingevner bruker jeg ifm fjernhealing via en telefonsamtale. Mange gode resultater iløpet av årene har det vært. Jeg fjernhealer ikke andre uten at de vet om det.

Jeg har hatt mange års engasjement i det «alternative» miljøet, bl.a. hos Magic Circle, men livet vil av og til ta andre veier enn planlagt, og nå er Esterella min gode oppdragsgiver. Det var veldig gledelig å bli forespurt om å begynne hos dem.

Boken «OPPLYS DEG SELV» er forfattet av meg (eget forlag).

Sammendrag av innholdet:

«Opplys deg selv» er en bok for deg som søker svar på dine hverdagsproblemer – for å få et optimalt liv. Har du et gammelt problem du sliter med, kan du kanskje finne svaret her.

«Opplys deg selv» vil få deg til å betrakte deg selv, og kanskje andre, med «nye øyne» – i forståelse og toleranse. Vil du ha et parforhold, hvor harmoni, glede og lykke er fremtredende kvaliteter, bør du kanskje lese denne boken.

«Opplys deg selv» er en sann beretning om følelsesmessige vanskeligheter i oppveksten – og ellers i livet – både i forholdet barn/foreldre og mellom partnere. Boken tar for seg problemstillinger, og hvordan vi kan løse dem ved å tenke litt annerledes.

«Opplys deg selv» går også inn på samfunnsrelaterte problemer – hvordan vi bør forholde oss til hverandre – i arbeidslivet og ellers.

«Opplys deg selv» inneholder litt om astrologiske relasjoer i forhold til venner, partnere og arbeidskollegaer. Boken definerer også hva biorytmer er, og hvilken nytte vi kan ha av å vite om en kurve befinner seg på «pluss-» eller «minussiden». Hvorfor har du plutselig en «dårlig dag» uten noen grunn? Skal du på ferie? Når er det beste tiden å planlegge den?

Pris kr 260,- inkl porto og forsendelse. VIPPS foretrekkes som betalingsmåte.
Bestilles på SMS 413 01 027 med navn og adresse.

Total Page Visits: 987 - Today Page Visits: 2