Full aksept?

Aksepterer du deg selv sånn du er? Det er et enkelt spørsmål som mange mennesker syns er vanskelig å svare på.

Å oppnå selvaksept betyr ikke at du må forandre deg, egentlig det stikk motsatte. Det leder som oftest til dramatisk forandring når du gir opp alle de begrensende trosmønstrene og selvsaboterende oppførsel der du har adopterer alt det som du IKKE er.

Hemmeligheten til å finne den gleden og den indre freden du søker i ditt liv er ikke å finne ut alt som er «galt» med deg. Istedenfor handler det om å utforske sannheten av hvem du virkelig er.

«Empty your cup so that it may be filled, become devoid to gain totality» sa Bruce Lee en gang, og dette syns jeg treffer godt. Ved å tømme koppen så lager du rom for nye opplevelser i livet ditt istedenfor å tillate deg selv å repetere «gamle kriger» og giftige mønster.

Mitt sanne jeg er på vei til å bli avslørt gjennom å ta vekk alt som ikke lengre tjener meg. Jeg tømmer koppen for frykt, tvil og frustrasjon, og jeg gjør meg klar for å gi en skål til livet i min nye drakt av selvaksept.

Marianne

Total Page Visits: 948 - Today Page Visits: 1