Livets karusell :)

Hvis livet var en stor fornøyelsespark så ville mange av oss gått inn, og rett bort til den samme karusellen som vi har kjørt tusenvis av ganger før.

Vi kan synes at karusellen er kjedelig, trist, kvalmende, smertefull og deprimerende. Men likevel så står vi opp neste dag og tar den samme karusellen igjen.. og igjen..og igjen..og igjen… Kanskje det går bedre i morgen hvis vi prøver den da? Kanskje vi ikke blir så kvalme, svimle, sinte og triste?

Vi prøver igjen og igjen den samme karusellen, men forventer et annet resultat.

Det er tusenvis av andre karuseller og ting å finne på i fornøyelsesparken. Det er store Berg -og dalbaner, pariserhjul, tømmerrenner og mye mer. Men vi har ikke prøvd det før så vi vet ikke hva som kan skje, så derfor snur vi og går tilbake til den gamle karusellen igjen. Den er forutsigbar og «trygg». Vi vet sånn ca hva utfallet blir og hvordan den får oss til å føle oss. Selv om det ikke trenger å være bra..

Når vi enda ikke får en endring så vil mange begynne å legge skylden på de andre som kjører karusellen sammen med oss. Det er andre sin feil at den går for sakte, for fort, er for kjedelig og gjør oss vondt. «De andre» må fikse problemet og fikse oss…

Vi prøver å finne årsaken til problemet på utsiden av oss selv.

Vi kan begynne å legge ansvaret for vår lykke og glede over på noen andre.. Men alt starter på innsiden. Du er ene og alene ansvarlig for at DU skal ha det bra!! Hvor du skal gå i livet og hvilken «karusell» du velger å kjøre. Og du kan ikke forvente en positiv endring eller resultat hvis du velger det samme utgangspunktet hver gang.

Er ikke «karusellen» eller plattformen i livet ditt stødig og bra nok så må du se på hva du kan gjøre for å få ting bedre. Det trenger ikke å være store endringer, men en liten om gangen. Du bør bli bevisst på at DU er den eneste som kan gjøre en endring i deg selv. Hva kan du gjøre for å få en bedre hverdag? Hva har du lyst til å gjøre? Har du en lidenskap?

Husk at det er like mange sannheter og virkeligheter som det er mennesker. Og at din sannhet og virkelighet er like mye verdt som alle andre sin.

I min virkelighet har vi ikke kommet hit til Moder jord for å slite, ha det tøft, pines, gjøre ting man hater, kjøre den samme «karusellen» hver eneste dag, hate andre, fordømme og ha det vondt.

Vi har kommet som store skapere. Vi skal skape glede, vi skal nyte. Vi har fått muligheten til å erfare denne fysiske dualistiske verden som skal lære oss hva vi ikke vil ha så vi kan skape det vi VIL ha!! Vi har en enorm kraft og skaperevne som bare venter på å bli brukt. Du er faktisk et helt enestående vesen, og hadde du vist bare en brøkdel av hvor unik du faktisk er så hadde du aldri satt begrensninger for deg selv eller snakket stygt til deg selv igjen..

Lys og kjærlighet fra Marianne.

Total Page Visits: 985 - Today Page Visits: 1