Forpliktelse

Forpliktelse, det man er bundet til å gjøre. Til en fordring svarer en forpliktelse fra en annen side. Uttrykket forpliktelse brukes også om plikter i forhold som ligger utenfor formuerettens område, f.eks. forpliktelse i familieforhold og forpliktelse til å betale skatt til stat og kommune m.m. Slik står ordet beskrevet direkte sitert fra det store norske leksikon.

Jeg har nå blitt månedens spåer her hos Esterella. Og det setter jeg stor pris på, det viser at de verdsetter den jobben jeg gjør for de. De stiller ingen krav forbundet med dette, men jeg som menneske synes at det ligger en udefinerbar forpliktelse i dette «vervet» kom jeg kan kalle det det.

Jeg vet allerede nå at det å bli månedens spåer ikke bare innebærer at jeg får stå fremst på nettsiden, under tittelen månedens spåer. Jeg vet at Esterella bruker ganske mange midler på å promotere meg frem, både via nettsiden, Facebook og andre dagsaktuelle medier. De er forpliktet på en måte å «heve» meg frem, da de allerede har annonsert at jeg er månedens spåer. Så da er det vel naturlig at det gir meg noen forpliktelser også vil jeg tro?

Forpliktelser er noe vi mennesker omgir oss med over alt i samfunnet. Og vi alle har forpliktelser alt utfra ens eget ståsted. Jeg har lyst å ta for meg hva jeg ser på som en forpliktelse i sammenheng med at jeg ble månedens spåer i juni 2017.

Jeg er jo allerede forpliktet til å stille på jobb, selvsagt er jeg det, den er litt logisk. Siden de bruker midler på å «heve» meg frem, forplikter det jo også at jeg, selv om jeg jobber hjemmefra, forholder meg til oppsatt vaktliste, da de legger sin markedsføringsplan opp etter hvordan jeg jobber denne juni måneden.

Men jeg føler fremdeles at med å følge disse få forpliktelsene så er det ikke nok. Jeg føler at jeg selv må skjerpe meg, kanskje jobbe litt mer, si nei til noen grillparty, være litt mer disponibel (selv om kanskje solen skinner utafor). De har jo investert i meg, og da føler jeg at jeg må gi noe tilbake. Men det er mange måter jeg kan bidra selv denne måneden når jeg får denne ekstra hjelpe med å fremme meg, mitt navn og min arbeidsplass.

Jeg føler selv at ved å f.eks. være aktiv inne på forumet vårt, lage blogginnlegg, og være kreativ i det jeg gjør skaper ekstra energi. Jeg har mange knallgode ideer på hva jeg skal finne på gjennom denne måneden, for jeg vil jo at den ekstra promoteringen jeg får skal på en eller annen måte gi meg mest mulig tilbake.

Så vil jeg vel, selv om det er litt rart å si det, jeg har selv forpliktet meg til å yte ekstra. Ikke det at jeg ikke alltid fra før møter mine kunder på best mulig måte, men denne måneden skal jeg virkelig sette på høygiret. Jeg skal prøve å gi litt tilbake av den energien som kom dalene da jeg fikk beskjeden om at du Nina blir månedens spåer i Juni. Jeg skal gjøre mitt alle ytterste for å prestere på aller høyeste nivå. Jeg vil vel ikke kalle det en forpliktelse, men en investering for meg selv for tiden fremover.

Jeg vet at dere som kunder vil merke dette, jeg vet hvor lett slik energi smitter og jeg sier bare at i juni skal vi ha det moro på mange mulige måter. For å kunne følge meg og mine sprell må du melde deg inn i ESTERELLAS FORUM på Face book, da hoved siden kun blir brukt fra administrativ side. Eller du kan lese blogg innleggene jeg legger ut her på nettsiden. Jeg vil nok drive med forskjellige ting på de forskjellige stedene, så vil du være med så «heng på». Jeg kommer til å kjøre livesendinger, ha konkurranser, gi bort ting (bare fordi jeg har lyst) og ha innlegg som engasjerer deg som bruker, hvor vi samen kan teste ut hva vi ser og føler.

Da sees vi vel i løpet av Juni? Klem fra Nina.

Total Page Visits: 1190 - Today Page Visits: 1