Klarsynt, overfølsom eller gal

Som født klarsynt, har jeg måttet forholde meg til mange forståsegpåere og bedrevitere opp gjennom årene. Jeg ble vel ofte sett på som litt rar til tider. Noen mente også at jeg kunne være gal. Når jevnaldrende var ute med venner, satt jeg på rommet mitt med tarotkortene mine. Og da jeg begynte å se døde mennesker, og ha samtaler med min døde bestefar, var jeg selvfølgelig gått gått helt av skaftet.

Bedre ble det ikke da jeg begynte å finne bortkomne gjenstander. Disse hadde jo jeg garantert lagt dit selv mente mange .Mulig de mente jeg da kunne forflytte meg raskere enn lynet selv. Jeg fant to hunder 90 mil fra der jeg befant, to timer etter at de forsvant. Ville jo vært fornøyelig å kunne forflytte seg så langt på så kort tid. Tenk så mye man fikk gjordt.

Å se og føle andres energier hadde jeg nok allerede som barn. Enkelte mennesker var jeg regelrett redd, til tross for at de aldri hadde gjordt meg noe.Noen kjente jeg ikke engang. Men den skremmende følelsen var der.
Dessuten kunne jeg se andres menneskers auraer. Det var nok ingen som forstod hva jeg mente, da jeg sa at folk hadde en sky rundt seg. Det ble tolket som en barnlig fantasi.

At jeg kunne se fremtid, fikk jeg et bevis på som 12 åring. Vi hadde besøk, og jeg fikk en underlig fornemmelse om at det var siste gangen jeg såg dem.Denne tanken kom sammen med et indre syn av ødelagte biler, kaos og sykebiler. Fire timer senere får vi bedskjed om at hele familien omkom i en trafikkulykke på vei hjem. For å være ærlig, ble jeg livredd.Siden har det vært mange slike forvarsler.

Jeg har opp gjennom årene brukt utrolig mye energi. på å kjempe imot alle syner og forvarsler. Jeg ville jo ikke ha disse evnene.Jeg ville være som alle andre. Å bli sett på som «unormal» slet på psyken min, og gjorde at jeg alltid følte meg utenfor.

Etterhvert har jeg lært meg leve med dem, og det var virkelig en lettelse å kunne «slippe de løs». Jeg har lært meg å skru av når jeg ikke trenger dem, men likevel skjer det at jeg henter inn energier fra mennesker jeg møter, selv om jeg mentalt har skrudd av.. I dag prøver jeg å se det positive med å være det man kaller klarsynt. Å kunne være til hjelp for de som trenger det, enten det nå gjelder å få vite fremtid, få kontakt med de som har gått bort, eller å få bruke de healende evnene jeg har.

Fremdeles møter jeg mange som er skeptiske til det jeg gjør, og kan gjøre. Men man får se positivt på det også. Da er de iallefall engasjert. Jeg har kommet til innsikt med at jeg hverken er gal eller unormal, jeg har fått tildelt en gave.Jeg kan i lys av mine evner få lov til å være en hjelper og veileder for andre mennesker. Det er jeg takknemmelig for.

May Lena.

Total Page Visits: 1024 - Today Page Visits: 1