Lev ditt liv!

Jeg hadde tenkt å skrive en blogg om hvordan verden er blitt digitalisert og om hvordan dette har begynt å påvirke oss mennesker. Men det skal jeg ikke.

Jeg hadde tenkt å skrive om at enkelte mennesker bruker denne automatiserte og digitaliserte utviklingen til å prøve å kontrollere mennesker rundt seg, være seg privat eller offentlig. Hjemme eller på jobb. Men det skal jeg ikke. Jeg hadde tenkt å skrive om at når man misbruker mennesker til å tro at om man bare oppfører seg som en digitalisert robot, så blir man respektert. Selvfølgelig på falske premisser, fordi man sees på kun som et objekt og ikke som et menneske. Men det skal jeg ikke. Skrive om altså.

Livet er for kort for å gå rundt å bruke energi og tankevirksomhet på slikt og slike menneskers maktmisbruk.

Det jeg vil skrive om er hvor vidunderlig livet kan være, med alle sine farger og følelser. Med alt sitt mangfold. Hvor mellommenneskelig relasjoner blomstrer og hvor man løfter hverandre opp av kjærlighet. Jeg vil skrive om at kjærlighet er nøkkelordet til selve livet. At man skal elske sin neste som seg selv. At man skal alltid gjøre mot andre slik man selv ønsker andre skal gjøre mot deg. At man skal se det gode i alle mennesker, ubetinget. At vi er kommet på denne jorden for å elske og å leve.

Jeg vil skrive om at vi skal finne det gode inne hjertene våre, spre det, som bladene på trærne spres i vinden om høsten. La alle rundt deg føle de kjærlige energiene. Gjør det bevisst, slik at det blir ubevisst.

Elsk deg selv først og fremst, min venn, så begynner vi å spre kjærlighet sammen.

For en vidunderlig verden det kommer til å bli da. Vår verden. Din verden.

LEV DITT LIV!

Klem fra Janka

Total Page Visits: 992 - Today Page Visits: 2