Det (snart) gamle året 2017 – og det (snart) nye året 2018
 – hva har skjedd? Og hva kommer i år 2018?

Vi er nå straks ferdige med dette året.

År 2017 har en tverrsum på 10 og har derfor både 1’er- og 10’er-energi i seg. Tallet 1 står for nye ting og forandringer, og tallet 10 representerer mye skjebneenergi, noe som også kan bety starten på noe nytt i mange tilfeller. Veldig mange legger et tøft og vanskelig år bak seg, spesielt de 8-9 første månedene av året, og med det også uroen for forandringer, mye grubling og tenking, veiing for og imot, og mange frustrasjoner.

Energiene løsnet seg opp utover sensommeren og høsten, og nå i siste del av året går det ‘slag i slag’. Nå gjøres ideer om til virkelighet, og du kan skape ditt liv slik du vil ha det, for tallet 10 har kraften og kjærligheten i seg til å skape det man ønsker. Bruk denne kraften med fornuft og visdom, for husk at kraften som skaper også inneholder kraften som kan ødelegge. Dette er tiden hvor folk finner seg ny bolig, skifter jobb, går inn eller ut av parforhold, og generelt endrer tankemønster. Det viktigste er at alle sammen kommer til å bli mer fornøyde etter at disse endringene trer i kraft – og det er jo flott  Vi har fortsatt en drøy måned igjen av året, der mye positivt fortsatt kan og vil skje!

Så skal vi inn i det nye året 2018, og hva vil det bringe med seg?
2018 har en tverrsum på 11 som er et av mestertallene. Tallet 11 har både intuitive og sensitive energier i seg, samt mot og styrke. Tallet ‘avslører’ høyere sannheter, er sprudlende og selve kilden til inspirasjon. Mennesker som har dette tallet med seg er ofte synske, healere eller jobber innen spirituelle områder på andre måter.
Overført til året 2018 betyr dette at vi har et veldig spennende år framfor oss! Det vil fortsatt være valg å ta, men nå får vi kraften fra vår intuisjon til å lede oss. Vi får også mer energi enn i året -17, og det kan vel komme godt med for de fleste av oss. Best av alt er at vi får større ‘klarhet’ til å kjenne og vite hva vi vil med livet vårt. En større innsikt og mot til å velge det vi trenger, og ikke minst til å velge bort det vi ikke trenger. Vi vil hente inspirasjon fra hverandre, og vi blir oppfordret av universet til mere lek og moro.

Om du ønsker å vite mere om dine personlige tall for 2018, så ring meg og jeg vil regne de ut og tolke de for deg.


Randi

Total Page Visits: 1072 - Today Page Visits: 1