Magisk

Magisk.
Noen kommer til ditt liv
Setter seg ned og de blir.
Fyller dine rom med latter og smil
Skjenker av ditt hjerte og byr deg sin vin
Det er magisk, det er magisk.

Noen sneik forbi og blåste bort.
Det var sekunder, og det var nok.
Et blikk som hold deg fast.
Et smil og litt kontakt.
Det var kjærlighet ved første blikk,
før det brast.
Det var magisk, det var magisk.

Noen tar et tårevått farvel.
Vi får aldri se de igjen,
Men de satt sine spor, uforglemmelige ord.
Det er fortsatt som de finns på vår jord.
Det er magisk, det er magisk.

Noen bryter seg inn, trenger seg på
Drar deg ned, nekter å gå, tar alltid hat for gitt
Fyller alle rom med gift
Så trist, er tragisk.

Noen er deg selv, stemt fra ditt indre hvelv.
Noen kommer som sendt fra Gud.
Åpenlyst og i smug.
Reddende engler, vente venner, hverdagens helter,
menesker som brenner.
Det er magisk, det er magisk.

Dette er en sang tekst fra legendariske CC Cowboys. En sang som helt ærlig har satt sine spor i hjertet mitt. Den åpenheten og ærligheten som ligger i budskapet fikk meg virkelig til å tenke.

Vi har alle en variert størrelse på mengden mennesker vi har i vår omkrets. Vi har noen som er nære og andre som er fjerne. Noen vet alt om oss som menneske, mens andre holder vi på en armslengs avstand. Hva et menneske bringer inn i vårt liv varierer. Det kan være godt, ondt, positivt og negativt.

Hvordan vi lar menneskene rundt oss styre våre følelser og erfaringer er det bare vi selv som egentlig kan styre. Vi kan alle ta valg på hvor mye vi tillater. Vi vet alle at det kan være særdeles vanskelig å ta oppgjør for å få orden i det som roter til vår verden.

Det er vel fra tid til annen riktig å ta et oppgjør med de menneskene man har rundt seg, ta et standpunkt på hvor i din atmosfære skal hver enkelt høre hjemme. Og noen tar man med seg videre, og noen lar man gå.

Størst av alt er vel når mennesker kommer inn i ditt liv, og gir av seg selv, og de deler av sin kunnskap, sitt begjær, sin tid. Setter deg høyest av alt og er oppriktig interessert i det du gjør og har å tilby og setter pris på det du gir tilbake. Det er mange måter å dele av seg selv på, vi har alle forskjellige utgangspunkt. Men det handler uansett om å ha evnen og ikke minst viljen til å delta, dele og vise interesse for et annet menneske sitt liv. Man kan ikke dra et slikt lass alene. Man er alltid bare en del i en relasjon, uansett hvilken type relasjon man har til det aktuelle menneske. Og alt avhenger hvordan den andre delen eller delene bruker sin evne, sin vilje til å delta.

Men hør gjerne sangen, eller les teksten engang til, føl og tenk. Hvor plasserer du de individene du har i livet ditt, hvem skal du bære med deg videre, hvem skal du gi slipp på? Hvem skal du plassere hvor? Føl, tenk.

Når du lever livet som du ønsker deg, og har med deg de som skjenker av sitt liv, har evnen, viljen til å kunne delta på en positiv måte og hvor du selv er en stor del i å løfte deg selv opp, vil du bli fornøyd med din egen tilværelse.

Innerst inne vet du at livet kan være helt MAGISK.

Nina

1838total visits,3visits today