Å våge

Jeg skriver BLOGGINLEGG!! Milde himmel, det var noe av det siste jeg hadde tenkt meg! 
Jammen skal en være med på litt av hvert på sine (snart) gamle dager må jeg si! Skummelt er det, rett og slett. Men den som intet våger intet vinner, heter det, og det er det virkelig noe i. Tro meg, jeg er milevis utenfor komfortsonen nå når dette legges ut!

En klok lærer sa en gang til meg at «det MÅ skjelve litt i buksa hvis en skal komme noen veg»
Ja, det er sant det, en må ut av komfortsonen for å vokse. Det er utrolig behagelig å forbli i sin egen lille verden, men jammen blir det kjedelig i lengden. Og hvem vil ikke vokse som menneske og utvide reviret sitt? Jeg vil hvertfall! Og går jeg på tryne, vel så er dèt en erfaring også, sånn er det med den saken!
Denne høsten har jeg tatt store steg ut av sonen på 4 forskjellige områder. (Å jobbe hos Esterella er definitivt en av dem) Men så gøy! Gevinsten i form av mestringsfølelse og nye erfaringer er gull verd! En lever lenge på det. Som fx at jeg i sommer dristet meg til å gå alene i fjellet for første gang, noe jeg har hatt lyst til i mange år. Det var helt fantastisk! Jeg tenker ofte på det enda, opplevelsen, stillheten, det at jeg turte, og ikke minst oppdage at det var faktisk ikke farlig. Det fyller meg fortsatt med en intens glede når jeg tenker på det, heretter blir det et fast årlig innslag i mitt liv!
Kanskje har DU båret på en drøm i lengere tid, og trodd at du ikke tør, ikke kan eller ikke er tøff nok? Redd for hva andre vil si? Tenk om du tar feil? Vel, det finner du ut bare ved å prøve!

Husk, det er ALDRI for sent! (men ikke bruk de som hvilepute da 😊)

Lykke til med dine steg.

Klem fra Cila.

Total Page Visits: 2458 - Today Page Visits: 1