Nummerologi for året 2021

Jeg har regnet ut energien vi alle møter i 2021.
Det er viktig at når du leser dette er det verdens 2021 energi jeg har skrevet om her. Over nyttår vil jeg komme med et nytt konsept, mulig noen har jobbet slik før, men ikke jeg. Da vil det inneholde, din personlige fødsels energi, års energi og energi på navnet ditt.

Året 2020 er straks over og 2021 venter på oss.
Året som kommer fokuserer på lærdom, for noen lærdom i livet for andre skolebenken og kursing. Er dette noe du har tenkt på, i år er tiden inne for å prioritere dette. Du kan også gi fra deg lærdom, gjennom kurs eller overfører lærdom til en du møter. Dette kan være bevist eller ubevisst. Tradisjonene kommer til å stå i fokus hos deg og det blir viktig. Du kan også motta en arv eller gi fra deg en arv. Husk, arv er ikke alltid penger.

Du får sterk beskyttelse av ånder og engler.
Kommunikasjon og innsikt er også 2 elementer som er viktig i livets spiral. Helheten og alt levende kommuniserer med dine ytre og indre omgivelser. Vær ekstra oppmerksom mot det som kommer til deg i livet nå.

Relatert til jobb, er du en del av alt som skjer rundt deg, alt henger sammen. Du kjenner en tillitt til at ting ordner seg som det skal.

Økonomisk får du det du skal ha, verken mer eller mindre. Tiden er inne for investeringer men alt må skje veloverveid. Hvor er du i trygghet, i pengene eller deg selv?

Kjærlighetsaspektet sier følgende, nå får du ta imot ekte kjærlighet, eventuelt fra din tvillingsjel. Følelsene er sterke og dype, alvorlige, ærlige, og blir en fin relasjon. Båndene blir forsterket.

Helse. Din kropp lever i sterk harmoni. Den befinner seg i velbefinnende.

Åndelig sett, lever du i din egen sannhet. Du kjenner er en stille og åndelig trygghet. Kontakt dine røtter, åndelige veiledere er viktig nå.

Nina

Total Page Visits: 12052 - Today Page Visits: 2