Anette – Sertifisert Reikihealer


Om Anette

Jeg heter Anette. Har passert førti og er mamma til en gutt. Min faglige bakgrunn er sosionom. Jeg har også en master i samfunnssikkerhet. Er veldig takknemlig for min utdannelse, men det er innenfor det esoteriske jeg trives best.

Mitt første møte med tarot kortstokken var i 1995. Jeg var 18 år og ble utrolig fascinert av en dame som kunne se ting i min fremtid. Jeg har siden barn gjort astrale reiser og jeg så på tarot som et annet middel til å komme i kontakt med åndelig bevissthet. Jeg er født høysensitiv og har alltid hatt kontakt med andre former for energier. Denne kontakten har gjennom årene blitt lettere å håndtere. Det å inngå et samarbeid med åndeverden krever samtidig en individuell læring og vekst. Jeg synes dette er veldig spennende. 

Jeg har Reiki healing kurs I og II. Har også tatt forskjellige typer mediumkurs og deltatt på spirituelle workshops. Den senere tiden har jeg fått interessen for ulike former for shamanistiske seremonier og ritualer som innebærer plantemedisin. Det har hjulpet meg med å bli kvitt karmisk gjeld og har bidratt til en dypere forståelse av de ulike nivåene vi mennesker vibrerer på. Jeg er utrolig takknemlig for disse erfaringene. 

Jeg interesserer meg for sang og musikk. Synger mantraer så og si hver dag. Det hjelper på å holde min kundalini flytende synes jeg. Ellers er også yoga, meditasjon og dans en del av min hverdag. For tiden jobber jeg med krystalline energi- Aktivisering av lyskroppen og fjerne blokkeringer og mønster som hindrer utvikling og vekst. 

Når jeg leser ser jeg fortid, nåtid og fremtid. Jeg kan belyse og forløse energier om du tillater det. Jeg kan også hjelpe deg med å se deg selv og din egen reise fra et høyere perspektiv. Ditt høyere selv kommuniserer med mitt høyere selv og sammen kan vi gjøre underverker!

Hilsen Anette

Ring nå for en hyggelig og opplysende samtale!


 

Teletorg

82 09 72 22

Pris kr 26,- per minutt

Sentralbord

81 55 20 70

Forskuddsbetaling eller faktura

 

1114total visits,4visits today