Erna – healer og drømmetyder


Om Erna

Hei. Jeg er Erna.

Jeg er et intuitivt, klarsynt og følende menneske. Jeg kan kanskje hjelpe akkurat deg med det du strir med. Om du sitter fast i kjærlighetssorgens vonde klør, relasjoner til andre mennesker, eller hvordan du rett og slett vil jobbe ut dine egne blokkeringer som stanser deg i livet.

Det kan være frykten for andre mennesker, for ikke å være god nok, overdreven frykt for barna dine, frykten for ikke å velge riktig livsledsager, eller jobb og egen helse, eller rett og slett å sette deg på et fly, eller, eller.. Ja, listen er enorm.

Visste du forresten at drømmene dine prøver å hjelpe deg med å løse problemene dine? Det gjelder bare å forstå hva underbevisstheten, disse små hjelperne, eller englene våre om du vil, prøver å fortelle oss.

Det kan kanskje være greit å få litt hjelp til å skjønne hvordan drømmene virker, og hvordan de kan hjelpe oss slik at en kan hjelpe seg selv. Eller kanskje få viten om hva akkurat den drømmen skal fortelle en.

Jeg har jobbet mye med drømmetydning både for meg selv og andre. Jeg elsker naturen, og bruker den mye. Dyrene, fuglene, trærne. Alle kan fortelle oss historier, historier som kan gi deg svar på spørsmål som venter på svar, og svar som ikke har fått noen spørsmål enda. Jeg jobber også med healing. Til både mennesker og dyr. Ja, hele verden. Sender ut den reneste og kjærligste kraften du kan tenke deg, som det klarest lys. Vidunderlig.

Jeg har truffet mennesker som sier til meg at: «Du kan ikke gi healing uten å spørre først.»Jeg tenker: «Hva? Kan jeg ikke gi kjærlige tanker og gode energier uten å spørre først?» Er det kanskje noen som spør om å få baksnakke deg, spre eder og galle? Kjærligheten kan bare, og kun bare gjøre godt og bedre.

På gjensyn du gode menneske. Jeg gleder meg til å snakke med akkurat deg.

Kjærlig hilsen Erna.

4 Liker

Ring nå for en hyggelig og opplysende samtale!


 

Teletorg

82 09 72 22

Pris kr 26,- per minutt

Sentralbord

81 55 20 70

Forskuddsbetaling eller faktura