Ingunn – Sertifisert coach og veileder


Om Ingunn

Jeg har alltid sanset og følt energi sammen med mennesker. Med min intuisjon ønsker jeg å veilede deg i ditt liv, og gjennom min egen livserfaring bruker jeg meg selv i veiledningen.

Jeg kan kjenne fysisk i min egen kropp underveis i samtalen som fysisk smerte i magen, kalde hender og at jeg nesten ikke får puste. Andre ganger blir jeg veldig berørt og får frysninger/gåsehud som en bekreftelse på det jeg ser i bilder og hva som vi sammen prater og deler der og da.

Til daglig jobber jeg som sertifisert Coach og videreutdanner meg til potensial psykologisk terapeut. Jeg jobber på eget hjemmekontor på Østlandet og elsker jobben min. Jeg bruker orakel kort til daglig.

Som barn satt jeg ofte å funderte på de store spørsmålene når det gjaldt liv og død. Hva var min funksjon i livet? Jeg skjønte tidlig mitt eget potensial er å være en hjelper for mennesker som av ulike grunner trenger en veiledning  i livet. Min søken etter de store sammenheng som kunne gi mening til glede til andre ble min store livsoppgave. Ved å kontakte mennesker for å bidra med å øke deres egen bevissthet og veilede til å ta i bruk deres egne potensialer. For å kunne leve sitt eget liv med alle sine individuelle ressurser.

Hvis du kjenner dine potensialer sett de fri. Gleder meg til å komme i kontakt med akkurat deg

Ingunn

3 Liker

Ring nå for en hyggelig og opplysende samtale!


 

Teletorg

82 09 72 22

Pris kr 26,- per minutt

Sentralbord

81 55 20 70

Forskuddsbetaling eller faktura