Iren – klarsynt veileder, medium og healer


Om Iren

Hei, jeg heter Iren. Mine evner er medfødte gaver. Det er mest i de senere år at jeg har tatt dem i bruk og utviklet dem, ved å ta forskjellige healingkurs.

I tillegg til min klarsynte veiledning, healing og kommunikasjon med «den andre siden» bruker jeg automatskrift når jeg skriver mine bøker som går på det å finne fred (indre ro) med seg selv og andre. Per i dag er to av mine bøker utgitt. De heter «Det gode liv» og «Å leve i pakt med naturen». Ellers har jeg alltid hatt et brennende ønske om å hjelpe andre mennesker som måtte trenge min hjelp og støtte.

Jeg er spesielt god til å vise deg veien videre, om du står fast, eller å gi råd/veilede deg til å ta de rette valgene som er til ditt høyeste og beste, om du skulle stå ovenfor vanskelige valg.

Ser fortid, nåtid og fremtid. Jeg kan også finne savnde personer og kontakte kjære «på den andre siden». Som hjelpemiddel bruker jeg kun penn. Noen ganger pendel for ja/nei svar, men bare som en bekreftelse på det jeg har tatt ned. Jeg er ellers opptatt av å leve mest mulig i pakt med naturen og i fred med mennesker rundt meg.

Ønsker alle indre fred og ro, og å ha gode meningsfylte relasjoner til alle levende vesener rundt seg!

[dot_recommends]

Ring nå for en hyggelig og opplysende samtale!


 

Teletorg

82 09 72 22

Pris kr 26,- per minutt

Sentralbord

81 55 20 70

Forskuddsbetaling eller faktura

 

1482total visits,2visits today