May Lena – klarsynt, medium og healer


Om May Lena

Hei. May Lena heter jeg, og jobber her hos Esterella som klarsynt medium, healer og veileder. Jeg er 55 år gammel, gift med voksne barn og et barnebarn.Jeg er født klarsynt, og kommer fra en familie der denne evnen går mange generasjoner tilbake. Flere har utmerket seg både lokalt og i media.

Jeg har en sterk intuisjon, som er mitt viktigste hjelpemiddel i min samtale med deg. Dersom det er ønskelig fra din side, bruker jeg også tarotkort eller pendel. Jeg henter lett inn energier som fins rundt deg, både positive og negative, og hjelper deg å avbalansere disse. Når jeg søker meg inn på deg, kommer svarene ofte som følelser eller i form av en tanke som gir svar.

Jeg er også gitt den gave det er å kunne kommunisere med den andre siden. Da henter jeg inn energier, tanker og følelser fra de som har gått bort, og hva de ønsker å formidle til deg. På denne måten kan jeg også finne dine jordiske hjelpere om du ønsker det.

Jeg kan kjenne hvor ting befinner seg, og har bidratt i flere leteaksjoner, alltid med positivt resultat.

Min utdanning har jeg innen psykisk helse, med tilleggsutdanning i Gestaltterapi, og kan hjelpe deg der du føler deg fastlåst i gamle mønstre og situasjoner som påvirker deg. Kanskje er det tidligere opplevelser og erfaringer som skaper tankene og følelsene dine, det kan vi gå inn i og på en måte redigere.

Jeg praktiserer Kiromanti, eller håndlesing som noen sier. Linjene i hånden din kan fortelle mye om deg, din fortid og fremtid.

Iching er en annen spådomskunst jeg har praktisert i mange år. Det er et mange tusen år gammelt orakel som er kjent for å gi helt konkrete og nøyaktige svar.

Ser frem til å høre fra deg. Klem fra May Lena.

Ring nå for en hyggelig og opplysende samtale!


 

Teletorg

82 09 72 22

Pris kr 26,- per minutt

Sentralbord

81 55 20 70

Forskuddsbetaling

 
Total Page Visits: 1104 - Today Page Visits: 4