May Lena – Klarsynt medium og Healer


Om May Lena

May Lena, klarsynt medium og healer.

Hei. Jeg heter May Lena, og jobber her hos Esterella som klarsynt, medium og healer.

Jeg er utdannet psykolog og sosionom, men jobber til daglig som psykolog. Der har jeg spesialisering innen alle former for traumebehandling, men jobber også mye opp mot rusrelatert problematikk, parforhold, sorgarbeid, og generell psykiatri.

Mine evner som klarsynt oppdaget jeg allerede svært tidlig i barndommen. Jeg kommer fra en familie der vi alle har vært i besittelse av denne evnen generasjoner tilbake Flere av oss har utpreget seg både lokalt og i media. I voksen alder har jeg utviklet disse evnene ytterligere, og i skrivende stund har jeg 38 års erfaring på dette feltet. I min jobb som klarsynt/klarfølt, mottar jeg tanker, energier og følelser i min samtale med deg. Jeg kan kjenne dine energier og føle dine tanker om hva som bekymrer deg innerst inne. Deretter mottar jeg svar fra min intuisjon på hva du bør og kan gjøre for å bedre din livssituasjon.

Dersom du ønsker det, kan jeg bruke tarotkort, pendel og englekort i min reading av deg, men de kan ikke overprøve min intuisjon, som er mitt sterkeste hjelpemiddel. Dersom mine kort og min intuisjon gir ulike svar, vil jeg alltid forholde meg til det intuisjonen min forteller meg. Jeg bruker også I ching, som er en svært gammel kinesisk metode for å finne de svarene man ønsker. Fra gammelt av er dette selve (svarteboken) i det finne svar på de problemer man har. Nettopp fordi det gir eksakte og konsise svar.

I min jobb som healer, jobber jeg opp mot det jeg kjenner blokkerer deg, sender deg helbredende energier i forhold til det du trenger hjelp til, og balanserer den syke energien. Dersom du ønsker dette, har jeg alltid noen timer med fjernhealig etter hver endt vakt dersom du som kunde ønsker dette. Dette er selvfølgelig kostnadsfritt for deg som min kunde.

Jeg er også gitt den gave å kommunisere med den andre siden. Dvs, jeg kan hente inn følelser og energier fra de som har gått bort, og videreformidle disse. Hvilke tanker og følelser har de som er gått bort, hva ønsker de å si deg? Jeg kan snakke med dem og gi deg et svar. Av og til kan dette komme som energier til hånden, som skriver automatisk ned de beskjedene jeg får. Noen ganger kommer beskjedene som en følelse. Mange som har gått bort, befinner seg svært ofte i et mellomsjikt, der de gjenlevende kan oppleve ubehageligheter i forhold til de energier dette utløser. Jeg kan hjelpe deg å stabilisere dette. Jeg kan også se hvor ting befinner seg, og har deltatt i mange leteaksjoner, alltid med positivt resultat. Jeg har alltid hatt et genuint ønske om å kunne hjelpe mennesker som har det vanskelig. Jeg kan på mange måter gjøre dette, både i form av min faglige kompetanse, og min gave som klarsynt.

Hos meg er du trygg på at alt du formidler blir tatt seriøst, og jeg vil alltid gjøre mitt ytterste for å hjelpe deg, uansett hvilket ståsted og problemstilling du har. Jeg ser frem til å kunne bistå deg med det du har på hjertet.

Hjertelig velkommen til en prat.

19 Liker

Ring nå for en hyggelig og opplysende samtale!


 

Teletorg

82 09 72 22

Pris kr 26,- per minutt

Sentralbord

81 55 20 70

Forskuddsbetaling eller faktura