Silje – Synsk healer


Om Silje

Hei jeg heter Silje og er en dame på 32 år. Jeg er så heldig å ha fått tildelt gaven å kunne hjelpe mennesker som står i forskjellige situasjoner i livet. Jeg er synsk og har sterke healende evner. Under healing får jeg hjelp av mine 5 åndelige hjelpere. Jeg healer både det mentale og den fysiske kroppen. Mine åndelige hjelpere er alltid med meg under hver eneste behandling. Mange kunder kjenner min hjelp fysisk på kroppen. Dette gjør de lettere til sinns, noe som igjen har enda en positiv innvirkning på den fysiske kroppen.

Jeg har helt siden jeg kan huske vært veldig sensitiv for andres følelse og smerte. Med årene utviklet dette seg sterkere og sterkere.
I 2007 aktiverte jeg meg i kurset «Livets nøkkel». Energien jeg jobber med heter Santa Koora. Ved denne aktiveringen fikk jeg en omvending i livet som startet mange prosesser, som igjen løftet meg til et høyere plan. Dette gjorde at jeg ble bevisst på hva som var min vei i livet.

Jeg får bilder og beskjeder under veiledning, og som jeg formidler videre til deg. Jeg kan også ta kontakt med avdøde og formidle beskjeder.

Noen ganger virker det også den andre veien og slik blir det en dialog. Jeg jobber videre med å forløse og åpne blokkeringer i den fysiske kroppen, nullstiller energien og tar tilbake din opprinnelige energi. Jeg er en positiv, sosial og omsorgsfull person som vil dele universets kjærlighet med dere.

Du er hjertelig velkommen til en prat.
Hilsen Silje.

[dot_recommends]

Ring nå for en hyggelig og opplysende samtale!


 

Teletorg

82 09 72 22

Pris kr 26,- per minutt

Sentralbord

81 55 20 70

Forskuddsbetaling eller faktura

 

2132total visits,3visits today