Villa Esterella

Villa Esterella

Ca 30 km utenfor Varna i Bulgaria ligger den koselige landsbyen ”Fish-fish” på et høydedrag over det populære feriestedet Albena. Villa Esterella ligger i et rolig boligstrøk med spektakulær utsikt over Svartehavet. Dette lille, sjarmerende hotellet har bare 7 soverom og skaper derfor en lun og privat atmosfære for små og mellomstore selskap. Kjøkken, bar og spisestue i 1.etg har utgang til en skjermet og frodig hage med stor terrasse og god kapasitet til ca 20 personer.

Bilder fra hotellet

Når man går ut porten og ned gaten kommer man til steintrappen som tar deg ned til strandpromenaden på vei inn til den sjarmerende feriebyen Albena. Her finner man flere km med sandstrand, som har aktiviteter for både store og små; strandvolleyball, strikkhopp, strandbar, paragliding, minigolf, tennis og ikke minst sol og bading. Albena har også Europas størst vannpark / badeland. Albena byr også på en mengde barer og restauranter som serverer alt fra bulgarske nasjonalretter til norsk juleribbe med akevitt. Men, ønsker man den ekte, stemningsfulle matopplevelsen anbefaler vi at man minst en gang i løpet av oppholdet benytter seg av Villa Esterellas egen lokale kokk.

Bilder fra Steinskogen

Bilder fra Balchik

Bilder fra Albena

Bilder fra Aladzha Klosteret

Villa Esterella tilbyr også sjåførtjenester til meget gunstige priser, enten om man ønsker å utforske den nærliggende havnelandsbyen Balchik, festivalbyen Kavarna, en sjelerensende tur til Steinskogen, som er ca 45 minutters biltur fra hotellet. (Se bildegalleri), eller rett og slett dra på shopping på ett av Varnas mange shoppingsenter. Villa Estrella er det perfekte utgangspunktet for en variert ferie med noe for enhver smak!

Vi tilbyr rimelige priser for grupper opp til 14 personer. Ta kontakt med oss for mer informasjon og gode tilbud.

Tlf: 95127523