Året 2018 og året 2019

Året 2018 har vært et år med mange utfordringer for oss. Mange vil kalle det et «mørkt» år, og vi har blitt utfordret (tvunget) til å kjenne på våre indre følelser. Hva vil vi ha, og hva vil vi ikke ha i livet vårt ? Mange tunge stunder har det vært for en del av oss, men det har også fått oss til å se sannheten i hvitøyet.
Mange har skiftet bolig eller jobb, gått ut av forhold som ikke fungerte, eller vært gjennom sykdom. Noen har endret tankemønster, og fått et annet syn på livet og ikke aller minst på seg selv. Det har vært mye ensomhet, og mange har følt seg fortapt, fastlåst og tappet for energi.
Men, mot slutten av året begynte det å løsne for de fleste, og dette er en trend vi vil se mer av framover. 2018 har rustet og forberedt oss til å oppdage, se og kjenne alt lyset som kommer vår vei gjennom året 2019. Høyere makter takker oss for ´jobben´ vi har gjort i året som gikk, og vi vil høste fruktene av dette framover. Alt det fine, som kanskje føltes vanskelig og tungt gjennom året som har gått, har lagt grunnlaget for å la lyset komme fram og skinne i oss.

2019 sier:

La Deg Skinne, La Deg Gløde, vær i hjertet ditt og følelsene dine, og alt vil gå deg vel.
Året vil få oss til å igjen vise mer omsorg for hverandre. Det vil bli mer felleskap, der alle vil føle seg inkludert.
Ikke undertrykk deg selv lenger – våg å være! Omsorgen og kjærligheten du gir til deg selv, vil også gavne alle rundt deg. Når du i dette året skal ta valg, velg ut ifra ditt hjerte.
Du vil nå ha stort utbytte av å meditere og være i stillhet. Sett av litt tid til dette hver dag. Våre frekvenser er høynet og du vil i slike stunder kjenne nærværet av kjærligheten rundt deg mye sterkere.
Maktpersoner rundt i verden vil miste mye av sin styrke dette året.
Det vil også komme økonomiske forandringer, der flere vil dele av sine goder; en positiv flyt i økonomien som vil gavne mange. Det ser ut som man lever mere etter mottoet: Hva du gir ut, får du tifold tilbake.
Det guddommelige vil komme bedre fram i oss. Vi vil kjenne mer glede, større takknemmelighet, dypere kjærlighet, og begeistringen ved å være. Når jeg kanaliserer kommer ordene kjærlighet og å tørre å være gjentatte ganger, så dette blir det satt fokus på i 2019.

Ønsker du at jeg skal regne ut din års-energi for 2019 og kanalisere for deg, treffes jeg på telefon 815 52 070.

Jeg vil med dette ønske dere all er godt og spennende nytt år med disse ordene:
Ta ansvar for at du er skaperen i ditt eget liv!

Stor nyttårsklem fra Randi

Total Page Visits: 1453 - Today Page Visits: 1