Spirituell oppvåkning

De neste lørdagene i juni vil jeg poste noen ord om spiritualitet, åndelig oppvåkning og temaer som omfavner spirituell praksis.
Jeg vil ta opp ulike former for spirituelle evner, gi eksempler på ulike former for spirituell praksis og si noe om utfordringene knyttet til det å utvikle kontakt med det guddommelige. For eksempel hvordan beskytte seg bedre, hvordan man skiller mellom intuisjon og frykt.

Det er mange ulike former for spirituell praksis, men fellesnevneren for all spirituell utvikling er at alle personer må gjennom en form for oppvåkningsprosess. Dette tar som regel lang tid, gjerne år. En slags evolusjonsprosess. I denne perioden går sjelen gjennom mange utfordringer, det skjer healing på fysisk, psykisk og sjelelig nivå. Dette kan føles tungt og vanskelig. Man begynner å sette spørsmålstegn til gamle trossystemer, din stemme blir mer tydelig, mennesker rundt deg ser endringer hos deg, du er mer følsom, mer sliten, kjenner for alenetid, er selvkritisk.

På den andre siden skjer det også masse positivt. Du føler deg nærmere deg selv, du lærer og går igjennom traumer som gjør at du forstår sider ved deg selv. Dette gjør deg sterkere, mer kraftfull, gir mer selvtillit. Din indre stemme blir sterkere, du dømmer mindre, elsker og forstår mer, drømmer kan bli sterkere, beskjeder klarere, tankene mer klare, du stoler mer på din intuisjon.

Disse oppvåkningssymptomene kommer ikke uten grunn. De kommer gjerne etter en spesiell hendelse i livet, en opplevelse eller erfaring som gjorde at du oppdaget nye sider ved deg selv. Det er spennende og samtidig skummelt. Det er i deg, men samtidig rundt deg. Noe skjer med deg som du ikke helt kan sette fingeren på. Det er normalt. Det er starten på en spennende reise inn til ditt indre, en reise inn i det ubevisste og det underbevisste.

Jeg traff en dame en dag forrige uke. På gata. Helt tilfeldig. Hun likte en stein som jeg hadde, – så vi kom i snakk.
Hun var femti år, kom fra en fin og velstående familie. De var rasjonelle og praktiske, mens hun hadde tatt motsatt retning. Åndelighet, spiritualitet og alt som ikke er like lett å forklare med rasjonelle teorier. De hadde snakket om noe hun hadde sett på YouTube, og samtalen hadde endt med at de kalte henne schizofren, var nedlatende og uten forståelse. Hun fortalte meg at hun hadde blitt fryst ut av sin egen familie. Dette er så typisk! Mange har lignende opplevelse. Ofte må man bryte ut av sosiale normer, verdier og regler i en spirituell oppvåkningsfase. Står du stødig og stoler på universets kraft blir du belønnet.

Mange kjenner dette på kroppen. Det fins ulike formet for spirituelle evner:

Noen er klarsynte, andre klarfølt, noen ser aura, så er det de som kommuniserer med den andre siden, de som kommuniserer med dyr, de som er klarhørte, telepatisk, noen gjør remote viewing, noen leser akashic records, så er det de som er klardrømte, lese tarotkort, medium, healere. Det fins ingen fasitsvar og ingen vei eller teknikk er bedre enn den andre. Det viktigste er å finne det som passer for deg. Og her er det ofte litt prøving og feiling som skal til før en finner sin plass. Samtidig vil jeg også påpeke at spirituell utvikling er en evigvarende prosess, man blir aldri utlært.

Den beste og mest anvendte metoden for å stå godt sentrert i seg selv og føle seg i kontakt med ditt høyere selv er meditasjon. Gjennom meditasjon kan du akselerere din spirituelle utvikling. Du vil føle deg mindre stresset, mer glad og lettere til sinns. Denne metoden vil styrke dine evner og har dessuten helsebringende effekt.

Lykke til med reisen i det spirituelle landskapet!

En telepatisk klem fra Anette

Total Page Visits: 7910 - Today Page Visits: 1