Mitt liv som hjertecoach

Jeg får stadig spørsmålet -Hva er egentlig en hjertecoach?  Helt enkelt forklart er det en som hjelper deg å endre uønskede følelser. Jeg er utdannet til å hjelpe deg å finne ut hva denne følelsen handler om, lete tilbake til vi finner ut når den oppsto, og endre den. Det betyr at du kan gå videre uten at akkurat denne følelsen vil holde deg tilbake.

Jeg kan ta et eksempel. Hvis du som treåring våkner og er så inntullet i dyna at du ikke finner åpningen, vil du få panikk. Du kaver i 30 sekunder mens du føler at du ikke får puste og ikke kommer deg ut- før du så kommer deg ut helt greit og alt er ok. Men- 30 år senere sitter du og har sånn klaustrofobi at du ikke kan gå inn i en heis…

Det er sånn vanskelige følelser først oppstår. Et eller annet skjer, det oppstår en reaksjon, og en følelse vil utvikle seg. Gjennom livet opplever vi mye som kan etablere uønskede følelser og reaksjoner. Det kan være alt fra traumer til misforståelser vi ikke får oppklart.

Når uønskede følelser får festet seg, vil de etter hvert komplisere livet vårt. Vi sitter plutselig med en intens følelse av å ikke være bra nok. Vi tillater å ikke bli respektert. Vi sliter med å ta valg. Vi greier kanskje ikke å gjennomføre det vi virkelig vil, eller vi motarbeider oss selv og det vi prøver å få til. Det vil si at disse følelsene ødelegger mye for oss som egentlig skulle vært enkelt og greit i livet. Dette kan endres på!

Dette er det jeg gjør som hjertecoach – jeg hjelper deg å rydde opp i disse følelsene. Vi kan ikke endre på ting som har skjedd, men vi kan endre hvordan det påvirker oss videre! Å våkne opp og føle seg bra nok, og å vite at ingenting hindrer deg i å bli den du ønsker og har lyst til å være- det er den følelsen jeg ønsker at alle skal få lov til å ha. Og jeg kan hjelpe deg med å komme dit. Jeg bruker også kort og pendel.

I kjærlighet, Kjersti

Total Page Visits: 7231 - Today Page Visits: 1