Aura og Energiterapi


Aura og Energiterapi

Når energien vår er sterk, er vi sterke på alle måter. Vi kan stå opp for oss selv, vi er motiverte og vi kan slå tilbake sykdom. Med andre ord, vi står i kraften vår. Energien i tankene, sinnet, ånden, følelsene og kroppen vår er knyttet sammen og påvirker hverandre. Når vi står positivt i kraften vil det strømme positive svingninger gjennom energifeltet, altså auraen vår. Står vi negativt i kraften vår vil det strømme negative svingninger gjennom auraen vår. Hver celle i kroppen har sitt eget mikroskopiske energifelt, og alle cellene skaper til sammen et større kraftfelt av energi. Dette energifeltet kalles aura. Auraen strømmer rundt utsiden av kroppen vår. Den er stort sett usynlig for det blotte øye, men klarsynte kan se fargespekteret den danner rundt oss, og klarfølte kan føle energien i auraen.

De fleste av oss fornemmer den gjennom intuisjon og den sjette sansen, det vi kaller magefølelsen. Svingningene, styrken og klarheten i denne energien gjenspeiler din fysiske, psykiske og følelsesmessige velvære. Hvis du er deprimert, eller føler deg maktesløs og overveldet av livets erfaringer, vil den virke matt og svak og auraen din blir liten og kroppsnær. Er du lykkelig, energisk og full av liv, vil auraen din være stor og skinne sterkt med klare og strålende farger. Når du kommer inn i et rom vil alle merke din ankomst.

Auraen endrer seg og skifter svingninger i takt med humøret og tankene dine.

Auraen vår har som oppgave å gi oss beskyttelse, og jeg personlig liker å tenke på den som vår personlige «airbag». Når vi sier at noen er strålende, snakker vi faktisk om fornemmelsen av vitaliteten i auraen deres. Auraen endrer seg og skifter svingninger i takt med humøret og tankene dine. Den gjenspeiler følelsene dine gjennom sin form og sine farger. Er du for det meste glad og lykkelig så vil det ikke merkes på auraen din om du er i dårlig form en dag. Dette er fordi den er «ladet» med din positive energi og den forsvinner ikke på en dag. Men, har du blitt utsatt for ett plutselig traume kan energien i auraen din forandre seg umiddelbart.

Auraen er en fontene av energi. Den stråler ut det humøret du er i og påvirker alle i din nærhet, på samme måte som du blir du påvirket av energien til de rundt deg. Når omgivelsene stråler ut negativ energi kan du føle deg tappet, og når du blir møtt med positiv energi kan du føle deg oppløftet og energisk.

Er du i utgangspunktet glad og lykkelig og møter noen som er «deppa/negativ», så kan du føle deg umiddelbart tappet og ille til mote. Enten reagerer du fordi du er vant med og trenger bekreftelse fra andre, eller så har denne personen veldig sterke negative energier. Dette trenger ikke å være fordi denne personen er slem, det kan rett og slett skyldes en meget vanskelig livssituasjon de står i. Energiutveksling og -påvirkning er et komplekst felt, og det kreves et årvåkent øye for å definere om det er energityver eller mennesker i nød du har med å gjøre. Så om du føler at du blir tappet for energi skal du spørre deg selv hvem av dere som har ansvaret for den energien som blir utvekslet mellom dere. Er du trygg i deg selv så vil du ikke reagere like sterkt emosjonelt på omgivelsene, men heller bare registrere energien til de rundt deg. Er du på den andre siden tappet for energi og føler deg sliten når du møter en glad og positiv person, kan du føle deg truet i møte med denne personen.

Dette er fordi at når du har lav energi så har du ikke mer enn det du trenger selv, og da kan man lett komme ute av balanse og bli ubevisst provosert av andre. Er du selv «deppa» vil du derimot ikke så lett kjenne igjen en annen som er «deppa» like godt, siden dere er på samme frekvens. Over tid vil du likevel merke at du blir mer og mer tappet for energi. Her igjen kreves det et årvåkent øye, fordi enkelte mennesker har det best sammen med noen andre som er «nede», for selv å føle seg «høye». Til å begynne med føles det som om man har møtt sin aller beste venn, men her må du være oppmerksom på om dere høyner energi deres sammen, eller om dere bidrar til at begges energi blir lavere. 

Å ta vare på og rense sin egen energi er veldig viktig. Ikke i redsel og frykt, men i respekt for seg selv. Bare du er du. Ikke la noen andre definere hvem du er – du er unik! Ta vare på deg selv og din energi!


– Hilde Synnøve Dahl

Ring nå for en hyggelig og opplysende samtale!


 

Sentralbord

81 55 20 70

Forskuddsbetaling eller faktura

 
Total Page Visits: 2386 - Today Page Visits: 1