Engler og orakelkort


Engler og orakelkort

Englekort og orakelkort er kort med ulike beskjeder, visdomsord og motiver som ofte brukes som et spådomshjelpemiddel. Antall kort i kortstokkene kan variere. Kortene utstråler positiv energi og har vakre motiver, og er ment som en veileder for brukeren. Englekortene og orakelkortene handler ikke om å spå fremtid eller lese hva som har skjedd med deg tidligere. Det handler om at du kan få nye og gode tanker om hvordan du kan handle, eller gjøre annerledes i livet ditt. Englene og oraklene gir veiledende svar på spørsmål som opptar den som får utleggingen, og de er ofte opptatt av hvordan man best kan ta vare på seg selv i de forskjellige situasjoner man er i.

Englekort er akkurat det de sier; de er kort med engler, og her finnes det mange forskjellige stokker. Orakelkort betegnes ofte også som englekort, men her under faller også en rekke andre typer kort, som Gudinnekort, Alvekort, kort med feer, dyr (for eksempel delfiner), kort basert på sjamanisme og indianerkulturen og runekort.
En av de som er mest kjent innenfor dette feltet er Doreen Virtue. Klarsynte Doreen Virtue, som også er utdannet psykolog, har skrevet flere bestselgere, de aller fleste om kontakt med englene, og hun har utarbeidet en rekke orakelkortstokker. Hun holder foredrag over hele verden i hvordan man åpner seg for åndeverdenen.

Ofte starter en del av selvutviklingen gjennom nettopp bruk av denne type kort

Felles for denne type kort er at de ofte hjelper deg med å kommunisere med englene og oraklene dine, og å få råd fra englene og oraklene om ditt kjærlighetsliv, karriere, helse, familie eller annet du måtte lure på. Denne type kort har som regel et nydelig motiv av en engel, et orakel, et dyr eller en stemning, og de har en beskjed. Å bruke denne type kort er noe alle kan lære. Englene og oraklene gir veiledende svar på spørsmål som opptar den som får utleggingen, og de er ofte opptatt av hvordan man best kan ta vare på seg selv i de forskjellige situasjoner man er i. Man får sjelden de helt presise” hvor, når og hvordan” som man kan få ved en tarotlesning, men englekortene og orakelkortene gir likevel nok informasjon til at mottakeren forstår hvilke tiltak som bør settes inn for å få bedre livskvalitet eller vite hvilken vei som er rett å gå videre.

Hos noen lesere av englekort og orakelkort kan det også komme utfyllende informasjon ved spontan kanalisering, dersom englene ikke får hele budskapet ut gjennom kortene. De trigger ofte intuisjonen din når de kanaliserer ned sitt budskap ved bruk av denne typen kort. Ofte starter en del av selvutviklingen gjennom nettopp bruk av denne type kort, da de er bygd opp på en slik måte at man må kjenne på intuisjonen, våge se forbi, og gå inn i seg selv for å kunne forstå den hele og fulle beskjeden som blir formidlet, eller kanalisert ned gjennom bruken. Ofte kobler man seg automatisk på sitt høyere selv, og mange er nok ikke klar over at de utvikler både klarsyn, klarfølthet, synske evner, healende evner og andre styrker innenfor den alternative verden når man oppnår en slik kontakt med sitt høyere selv.

Hvordan du praktisk legger kortene har ingen betydning, man kan legge de som en vanlig tarot stokk, men ofte blir det brukt 3 kort. Når man blir kjent med sine egne englekort og orakelkort vil man kunne føle energiene i dem, og man vet med sikkerhet at man blir veiledet av noen til universets budskap. Man vil også da starte å bruke kortene på en mer hensiktsmessig måte som gjør at du og dine kort vil bli mer i ett. Kortene du trekker fra en stokk kommer til deg av en bestemt grunn, derfor kan det være lurt å også lese de kortene som eventuelt faller ut når du stokker dem. 


Siden Doreen Virtue er den mest kjente skaperen av denne type kort, nevner jeg noen her ved original tittel, i tilfelle du har lyst til se nærmere på temaet:


 • Healing With The Angels Oracle Cards
 • Messages From Your Angels
 • Magical Mermaids And Dolphin Oracle Cards
 • Archangel Oracle Cards: A 45-Card Deck and Guidebook 
 • Healing With The Fairies Oracle Cards
 • Goddess Guidance Oracle Cards 
 • Magical Unicorns Oracle Cards
 • Saints & Angels Oracle Cards 
 • Daily Guidance from Your Angels Oracle Cards 
 • Ascended Masters Oracle Cards 
 • Magical Messages From The Fairies Oracle Cards
 • Angel Therapy Oracle Cards 
 • Archangel Gabriel Cards
 • Talking to Heaven Mediumship Cards
 • Archangel Michael Oracle Cards
 • Archangel Raphael Healing Oracle Cards
 • Magical Unicorns Oracle Cards

– Kaya

Ring nå for en hyggelig og opplysende samtale!


 

Sentralbord

81 55 20 70

Forskuddsbetaling eller faktura

 
Total Page Visits: 3163 - Today Page Visits: 1