Guider/åndelige veiledere


Guider/åndelige veiledere

Hjelpere, guider og veiledere – om det er det samme eller om det er forskjellige fenomener er et omstridt tema. Noen mener det er en og samme sak mens andre mener dette er forskjellige fenomen. Intuisjonen min sier meg at dette er to forskjellige fenomener. Derfor er det kun guider og veiledere som blir beskrevet her. Du kan lese mer om hjelpere i egen artikkel om du er videre interessert i temaet.
En guide eller en åndelig veileder er kun knyttet til det spirituelle. Det betyr derfor at ikke alle har en guide eller en åndelig veiviser. Hovedgrunnen til at du har en guide/åndelig veileder er for å hjelpe deg med den spirituelle forståelsen og utviklingen din. Derfor brukes også terminologien åndelig veileder.

Det er den spirituelle oppdagelsen, undervisningen og læren som er hovedfokuset hos en guide/åndelig veileder; hvordan du utvikler din spirituelle vekst, din intuitive utvikling, klarsynthet, dine synske evner, og din åndelige kraft og så videre. Hvilke evner du utvikler kommer helt an på hva som er din åndelige styrke. Det kan for eksempel være healing, kanalisering, intuisjon, klarsyn, klarføling eller mediale evner.

En guide/veileder kan være hvem som helst. Den kan være alt fra en ulv til en sjaman eller en indianer.

Din guide/åndelig veileder kan være hos deg hele livet eller deler av det. Etterhvert som man utvikler den spirituelle forståelsen, får man ofte en ny guide når man når et nytt nivå. Eksempelvis kan man ha én guide til healing og en annen til klarsyn. En guide/veileder kan være hvem som helst. Den kan være alt fra en ulv til en sjaman eller en indianer. De representer våre evner, våre kvaliteter, våre kreative sider og våre tankesett. Som regel dukker disse guidene/åndelige veilederne opp i en «skikkelse» som man forbinder med mystikk og stor visdom, og som ofte innehar en spesiell rolle i kulturer som vi forbinder med dyp kunnskap og stor kraft.

De skal være med å styrke oss og hjelpe oss slik at vi kan utvikle vår spirituelle kraft enten det gjelder intuitiv utvikling, kreativ kraft eller healende evner. Guider/åndelige veiledere innehar store krefter som de bruker for å veilede deg i din spirituelle retning. Man lærer seg etterhvert å bruke sine guider på en slik måte at man kan utvikle seg og bli mer samspilt med seg selv. Man lærer å forstå dem og å gjenkjenne hvordan de rettleder deg i din åndelige utvikling.

Vi har også det som kalles kraftdyr, men de kommer bare når de behøves, eller blir bedt om å komme for å hjelpe. De kommer når du kaller på dem, eller om dine guider/åndelige veiledere henter hjelpen til deg. Det finnes forskjellige oppfatninger om tolkningene av begrepene innenfor den åndelige terminologien. I tillegg fletter mange av feltene seg inn i hverandre, ettersom vi bruker ordene på forskjellige måter.

Vi har ingen universelle definisjoner, noe som gjør at terminologien og betydningen av begrepenes opprinnelse bli tolket i forskjellige retninger. Fenomenet guider/åndelige veiledere tolker jeg på ut i fra min intuisjon på denne måten.


– Nina

Ring nå for en hyggelig og opplysende samtale!


 

Sentralbord

81 55 20 70

Forskuddsbetaling eller faktura

 
Total Page Visits: 2516 - Today Page Visits: 1