Hva er hjelpere?


Hjelpere

Hjelpere, guider og veiledere – om de er sammenfallende begrep eller er forskjellige fenomen er et omstridt tema. Noen mener det er en og samme sak mens andre mener dette er forskjellige fenomen. Intuisjonen min sier meg at dette er to forskjellige fenomen. Derfor er det kun hjelperne jeg skriver om her. Du kan lese mer om guider og åndelige veiledere i egen artikkel om du er videre interessert i dette temaet. Åndelige hjelpere er ånder eller energier som en gang har vært mennesker eller levende vesen, og som siden har gått over til den «andre siden». De har som regel en personlig tilknytning til den personen de besøker, i form av slektskap eller vennskap, enten det er nær eller fjern familie, egne venner eller kanskje en venn av familien. Du kan kjenne disse energiene på forskjellige måter og i forskjellige situasjoner.

Noen gang har de ikke en egentlig en personlig tilknytning i det hele tatt, men en mer fjerntliggende. Si for eksempel at man har hjulpet et annet medmenneske i nød. Hjelperne til dette mennesket setter stor pris på det du har gjort siden de ønsker alt godt til den de er hos, og senere kommer kanskje de deg til unnsetning på grunn av hjelpen du har bistått med tidligere. Man kan ikke selv bestemme hvem eller hva som skal være ens hjelper. Den frie vilje gjør seg fremdeles gjeldende etter at vi er døde. Hjelperen selv bestemmer hvem den vil hjelpe, hvor ofte og hvor mye. Derfor er de som regel ikke hos oss hele tiden, men kommer gjerne oftest når vi har det ekstra tungt i livet. Intuitivt vil du fornemme det når hjelperen eller hjelperne dine er tilstede. Men, det forutsetter at du tør å stole på intuisjonen din og kjenne på de energiene som omgir deg.

Hjelperne ønsker ofte å vise deg sin tilstedeværelse, og vise deg at de er der for deg.

Hjelperne ønsker ofte å vise deg sin tilstedeværelse, og vise deg at de er der for deg. Ofte skjer dette ved at du fornemmer en lukt du forbinder med noen spesiell, en svak berøring, eller at det skjer ting som minner deg om en som har vært. Et menneske, eller et vesen som en gang var tilstede og som du sterkt forbinder med en spesifikk hendelse, som at favorittsangen til vedkommende plutselig dukker opp på radioen. Noen ganger går hjelperne langt for å vise sin tilstedeværelse og gir tydeligere beskjeder for å nå inn til deg. Det kan være at du faktisk ser ånden, eller at ting blir flyttet på.

Du kan med dine tanker, følelser og ditt intuitive språk kommunisere spirituelt over til åndeverden og til hjelperne dine. Du kan gi beskjeder, kommunisere og be om råd. Hjelpere ønsker ikke å skremme, men av og til kan de bli litt vel ivrige i å ville nå inn til deg, og da nytter det som regel å gi beskjed om at du ikke ønsker en så sterk tilstedeværelse. Hvis du greier å være avslappet i møte med hjelperne så kan du stole på at den informasjonen du får er akkurat hva de prøver å fortelle deg. De vil deg bare godt.

Det er som regel ikke de store tingene som skjer når hjelperne er tilstede. Oftest er de bare hos deg i stillhet, og alt du har er fornemmelsen av deres tilstedeværelse. Legg merke til at jo mer oppmerksom du er på kontakten med dine åndelige hjelpere, jo mer vil du sanse, og jo mer vil du ta til deg den intuitive hjelpen de gir deg på det spirituelle plan. Hva kan en åndelig hjelper gjøre for deg? Den kan hjelpe deg med å se deg selv som den du er, her og nå, og hva du kan gjøre som neste steg for å lykkes. Den kan hjelpe deg med å gjøre ditt liv virkelig og gjøre det som du har som en lengsel i deg til bli virkelighet. Den kan hjelpe deg til en erkjennelse av hva som er riktig for deg.

Den kan gi deg trygghet, fordi du vet at med din hjelper hos deg, er du aldri alene i verden. Spesielt når du kjenner deg mest ensom har du en sjel ved siden av deg, den er hos deg alltid, for deg, til tross for at den ikke har en fysisk kropp. Man stiller sitt spørsmål til sin hjelper og ber om veiledning og man får den hjelpen man trenger på den ene eller andre måten. Kanskje ikke akkurat der og da, men over tid vil alt falle på plass.


– Nina

Ring nå for en hyggelig og opplysende samtale!


 

Sentralbord

81 55 20 70

Forskuddsbetaling eller faktura

 
Total Page Visits: 2461 - Today Page Visits: 1