Hva er runer og deres magiske kraft?


Runer

Ingen vet vel helt nøyaktig når runer første gang ble tatt i bruk, men det anslås at det er for ca 2000 år siden.

Jeg vil her skrive om nordiske runer som nedstammer fra norrøn mytologi. Runene er nært knyttet til Skandinavias åndelige historie og våre guder og gudinner. Her kan nevnes Odin, Tor, Loke, Balder, Frigg og Frøya samt mange, mange flere. Runene hadde dobbel betydning. Det fungerte som et alfabet (runealfabet), men i tillegg hadde hver rune sin unike, magiske betydning. De ble brukt til helbredelse av syke, trolldomskunster og spådommer om fremtiden. Hver rune er knyttet til et tre, en farge, en stein og en urt. Det finnes runesett å få kjøpt, men jeg anbefaler at du lager ditt eget sett for bedre å få personlig kontakt med runene. Dette er på ingen måte vanskelig. Du kan bruke stein eller tre. Bruker du stein så anbefaler jeg å gå i fjæra å plukke. Skal du bruke tre så finn en grein av einer (ikke så tykk) og sage i skiver. Det er viktig at runene har omtrent samme størrelse. På stein kan du male på runetegnene og på tre kan du brenne eller risse inn tegnene.

Runene skal så innvies gjennom de 4 elementene; ild, vann, luft og jord:

  • Ild – bruk flamme.
  • Jord – lag en liten jordhaug som du graver dem ned i.
  • Luft – La dem ligge ute i frisk luft en stund.
  • Vann – legg runene i bolle med vann.
Runene kan også brukes til helbredelse.Esterella

Jeg vier alltid kjærlighet til runene mens jeg lager dem. Kjøp deg eller lag deg en runepose som du oppbevarer dem i. Det er viktig at du bruker din intuisjon når du starter prosessen å bli kjent med runene dine. Tålmodighet er også noe du må bruke. Sett deg i meditasjon, finn stillheten i deg selv og se hva som kommer opp når du trekker en rune. Det er 24 runer + den tomme (ingen symbol på). Runene kan også brukes til helbredelse. Sett deg i stillhet og be om en rune som gir deg helbredelse for det som måtte plage deg. Trekk så en rune og legg den på det stedet hvor ubehaget måtte befinne seg.

Finn din indre ro og lytt til hva runen har å fortelle deg. Her får du råd om hva du kan gjøre for å kvitte deg med plagene eller ubehaget. Bær gjerne runen på deg noen dager så prosessen settes hurtigere og grundigere i gang. Ikke glem å si takk til runen for hjelpen den gir. Du kan også få dine ønsker oppfylt av runene. Skriv ønsket dit ned på et ark. Trekk en rune ut av posen, brett arket og skriv symbolet på. Dette gjør du ute; tenn på arket og send ønsket ut i universet med kjærlighet. Runer er som du sikkert skjønner et meget mektig redskap som er spennende å bruke.

For å vise deg kraften til runene gir jeg deg her et eksempel på en tolkning av en rune:

FEHU

Generelt: Denne runen representerer fremgang i livet. Du har alle muligheter til å oppnå egen trygghet, både på det materielle og det følelsesmessige plan, men det er et lite stykke arbeid framfor deg før du er i mål. Utholdenhet og styrke er nøkkelordet nå.
Arbeid: På jobb har du vært målrettet og dyktig, men et prosjekt er ennå ikke helt fulført. Du blir oppmuntret til å fortsette og fullføre dette fordi belønning og anerkjennelse venter på deg. Utholdenhet fører til resultat. Dette er ikke tiden for jobbskifte eller nye prosjekter.
Økonomi: Velstand er på vei. Dette oppnås gjennom eget arbeid og utholdenhet, og snart kan du høste det du har sådd. Forvalt dine rikdommer på en klok måte så du blir i harmoni med dine omgivelser. Økonomisk frigjørelse er belønningen for din iherdighet.

Kjærlighet: Nå er det sterke bånd som knyttes i kjærligheten. Det virker som om den store følelsen har lagt seg og den dype kjærligheten vokser fram. Dette kan føre til ekteskap og runen kan antyde graviditet.
Velvære: Du har det godt og hele din kropp er i balanse. Det er helhet mellom kropp, sjel og ånd som gir deg trygghet. Fortsett din åndelige streben. Utholdenhet og tålmod vil bringe deg åndelig rikdom.


– Randi Kristiansen

Ring nå for en hyggelig og opplysende samtale!


 

Teletorg

82 09 72 22

Pris kr 26,- per minutt

Sentralbord

81 55 20 70

Forskuddsbetaling eller faktura

 
Total Page Visits: 2327 - Today Page Visits: 1