I-Ching


I-Ching

I-Ching er et 5000 år gammelt kinesisk spådomsorakel. Det består av tre mynter med ulik betydning, og 64 heksagrammer.

Fremgangsmåten i I-Ching er at man etter å ha fremsatt sitt spørsmål, kaster tre mynter seks ganger. For hver gang myntene kastes, dannes forskjellige linjer, alt etter hvilken betydning myntene lander på. Etter seks kast, danner disse linjene det vi kaller et heksagram. Ved å finne det samme heksagrammet i manualen får man svaret på spørsmålet man stilte, og hvilke løsninger og muligheter som fins. Og ikke minst hva man må gjøre for at det man søker faktisk skjer.

I-Ching er et av verdens eldste orakler, og brukes ofte av klarsynte for å forutsi fremtiden og peke ut riktig retning. Den gir skremmende nøyaktige svar. Bakgrunnen for I-Ching er at de fleste svar ligger lagret i vår underbevissthet, og heksagrammene finner disse svarene.

Boken der jeg oppbevarer mine heksagram, kaller jeg ”svarteboken”. Og med god grunn. I de 30 årene jeg har holdt på med dette, har ikke heksagrammene tatt feil en eneste gang. Kanskje ser man ikke svaret der og da, men det kommer.

…Og man skal heller ikke spørre om det man ikke vil vite.

Det kan være fristende å gå til innkjøp av dette orakelet for mange, men man skal vite hva man driver med. I det øyeblikket man bruker heksagrammene til egen vinning, vil utfallet bli det helt motsatte. I visse tilfeller vil ikke heksagrammene engang svare deg i slike spørsmål. Og man skal heller ikke spørre om det man ikke vil vite. Brukt riktig er denne spådomsformen den mest pålitelige metoden for å se inn i fremtiden, fordi den også sier noe om hva man må foreta seg for å komme dit.

Skulle man ønske en reading i I-Ching, er det best å la et medium hjelpe deg, fordi denne har mulighet til også å kople på sin intuisjon og klarsyn.


– May Lena

Ring nå for en hyggelig og opplysende samtale!


 

Sentralbord

81 55 20 70

Forskuddsbetaling eller faktura

 
Total Page Visits: 2413 - Today Page Visits: 1