Hva er nummerologi?


Nummerologi

Tallenes magi

Tall har magiske egenskaper som har fascinert mennesker i mange tusen år, ja faktisk mange titalls tusen år. Tallenes betydning er viktig for oss i mange sammenhenger. Vi har datoer, år, måneder, uker og dager, for ikke å snakke om klokken og døgnets timer, minutter og sekunder. De fleste av oss har også «lykketall» og «ulykkestall», for eksempel tallet 13 som de fleste kjenner og assosierer som ulykkestall.

Men tall er også så mye mer! For eksempel brukes tall som spådomsform eller hjelp til spådomsform, og hjelp til selvhjelp via tydeliggjøring og bevisstgjøring av positive egenskaper og negative mønster. Når vi bruker tallene på denne måten må vi inn i nummerologien.

Da kartlegger og tolker vi dine personlige tall. Innenfor nummerologi har hvert tall sin egen unike betydning, og dine tall kan forklare din personlighet, din skjebne og din karma. De kan fortelle om dine egenskaper og dine naturlige talenter, dine utfordringer, din framtid samt mye mere. Du har flere tallkombinasjoner i din nummerologiske analyse. Du har for eksempel skjebnetallet som regnes ut fra din fødselsdato «dag – måned – fødselsår». Dette tallet sier noe om hva du skal integrere og lære mere om i dette livet. Dette tallet representerer din grunnviberasjon. Jeg kan illustrere med et eksempel:

Selv er jeg født 24.02.1955. Det blir da: 2+4+2+1+9+5+5 = 28 = 2+8 = 10 = 1+0 =1

Tallet 1 står blant annet for nye begynnelser, lederegenskaper, det å sette seg mål og ha energi til å til å nå målene. Jeg setter alltid tallet i forbindelse med Store Arkana-kortene i Tarotstokken, og i dette tilfellet er det Magikeren som skaper sitt liv som h*n vil ha det.

Navnetallet
er ditt navn omgjort i tall, som viser hvordan din essens kommer til uttrykk. Dette er en viktig energi, siden ditt navn gjentas flere ganger daglig og påvirker oss ofte. I navnet ditt har vi også et vokaltall som avslører din indre drivkraft, og konsonanttallet som er ansiktet utad. Et annet nummerologisk eksempel er fødselstallet ditt. Dette tallet er kun basert på datoen du er født på, i mitt tilfelle den 24.

Det vil se slik ut: 24 = 2+4 = 6. Tallet 6 kalles ofte «de blides tall». Disse menneskene skaper harmoni og hygge rundt seg, og er genuint opptatt av at alle skal ha det bra. I Tarotkortenes Store Arkana symboliserer tallet 6 De elskende, som også forteller om følelser og følelsesmessige valg. I tillegg har vi også realiseringstallet ditt, som er summen av navnetallet og skjebnetallet. Realiseringstallet representerer ditt ultimate, høyeste mål i dette livet. Dette kan være mål du har satt deg tidlig i livet og som modner seg jo eldre du blir.

Nummerologi tar deg med på en spirituell reise som gir deg muligheten til å lære deg selv bedre å kjenne!

Det er selvfølgelig mange flere utregninger man bruker for å utvikle en fullstendig nummerologisk analyse, og dette er bare en smakebit. Ønsker du en fullverdig nummerologisk analyse vil jeg derfor anbefale deg å ta kontakt med en nummerolog.

Selv om jeg har studert nummerologi en god del er jeg fortsatt først og fremst Tarotist av fag. Jeg bruker tallenes magi som et supplement til Tarotkortene, for eksempel ved å regne ut årsenergien som gjelder for den perioden du ønsker å vite mer om.

Jeg kan også regne ut nummerologisk kompatibilitet mellom deg og en annen person, eller fortelle deg energien til et spesifikt tall (for eksempel hvilken dato som nummerologisk passer best for et bestemt møte).

Nummerologi tar deg med på en spirituell reise som gir deg muligheten til å lære deg selv bedre å kjenne!


– Randi Kristiansen

Ring nå for en hyggelig og opplysende samtale!


 

Sentralbord

81 55 20 70

Forskuddsbetaling eller faktura

 
Total Page Visits: 2602 - Today Page Visits: 1