Nina – Medium


Om Nina

Hei, jeg er Nina.

Jeg er oppvokst i Nord-Norge. Her lever jeg, her bor jeg og det er her jeg finner min inspirasjon i livet. Jeg har gjort mye i mitt liv og jeg har opplevd mye. Jeg har jobbet i forskjellige yrker og med mange forskjellige mennesker. Jeg har en pedagogisk og økonomisk utdannelse i bunnen. Dette danner mitt grunnlag, mitt fundament når jeg nå skal hjelpe deg frem i det som måtte stå foran deg. Erfaringene er mange, og kan også være utfordrende, gjennom mitt klarsyn og min klarfølthet veileder jeg deg inn i løsningen på din situasjon. Jeg ser, sanser, hører og føler.

Livets skole er mangfoldig. Den har alle aspekter som et menneske trenger for å lære, erfare og vokse. Noen ganger er ikke denne veien enkel, den er utfordrende og i mange tilfeller byr den på valg. Hva er riktig, hva er galt? Vi har alle vært der, og vi kommer dit fra tid til annen. Også jeg. Det er her jeg kan tilby min kompetanse. Gjennom samtale med deg veileder jeg deg gjennom de utfordringer du måtte stå ovenfor.

I mitt arbeid er du som kunde, sentrum for hvordan hjelpen ytes. Jeg ser, sanser, hører og føler i kontakten med deg. Jeg er opptatt av naturen og dens mystikk. Runer er en vesentlig del i mitt arbeide, men kan også bruke tarot om det er ønskelig. Krystallkule og andre typer kort benyttes også, alt etter hvilken situasjon du står i.

Er jeg klarsynt eller synsk? Jeg er meg, på både godt og vondt og setter meg derfor ikke i noen bås.
Jeg ser frem til en hyggelig samtale med deg. Ha en hyggelig dag videre.
Nina.

[dot_recommends]

Ring nå for en hyggelig og opplysende samtale!


 

Teletorg

82 09 72 22

Pris kr 26,- per minutt

Sentralbord

81 55 20 70

Forskuddsbetaling eller faktura

 
Total Page Visits: 3096 - Today Page Visits: 1