Monica – Synsk Tarot Reader


Om Monica

Hei jeg heter Monica og er en voksen dame i min beste alder, er født og delvis oppvokst i Finnmark samt at jeg er finsk kven. Jeg er utdannet sykepleier, så jeg har både sett og opplevd selv de utfordringene livet kan by på. Spådom har alltid vært en del av min oppvekst og jeg har alltid hatt sterk intuisjon, men det var først i 14 årsalderen jeg begynte og åpne flere dører. Som 19 åring tok jeg i bruk Tarotkort i tillegg til min intuisjon. Jeg så at kortene var et godt hjelpemiddel da det ga meg bedre svar på ting, samt at jeg skjønte signalene / tegnene bedre.

Jeg spår i fortid nåtid og fremtid, er sterkest på kjærlighet men spår også generelt.  Når ting vil skje kan være vanskelig å svare på, men jeg kan spå sånn ca når ting vil skje. 

Har du lyst og vite hva din acedant er? Dette er månetegnet du er født i, i tillegg til soltegnet ditt som er stjernetegnet. Acedanten kan fortelle hvem du er blant folk mens stjernetegnet forteller hvem du er privat. Jeg er 100% ærlig og har taushetsplikt. 

Jeg ser fram til en prat med deg.
Klem fra Monica

Ring nå for en hyggelig og opplysende samtale!


 

Teletorg

82 09 72 22

Pris kr 26,- per minutt

Sentralbord

81 55 20 70

Forskuddsbetaling eller faktura

 
Total Page Visits: 1444 - Today Page Visits: 1