Nora – Klarsynt


Om Nora

Hei velkommen inn på min profil.

Jeg er en voksen gift dame i min beste alder, har passert de glade 50 og syns livet er helt topp.

Helt siden barndommen har jeg vært klar over at jeg har unike evner, som så mange langt tilbake i min slekt. Jeg er født i et lite kystsamfunn høyt oppe i nord men har siden jeg var liten pike vært bosatt på Østlandet.

Opp gjennom livet har jeg fått jobbet med mye forskjellig. Jeg har studert både samfunnsvitenskap, filosofi og psykologi. Innen for den alternative delen av livet mitt har jeg jobbet aktivt i over 30 år.

Evnene mine strekker seg ganske langt og i et rikelig omfang. Jeg har hele livet sett, hørt luktet og følt. Jeg bruker i utgangspunktet ingen hjelpemidler, men kan bruke tarot, orakelkort, runer, stener/krystaller, om det skulle være ønskelig.

Jeg er en åpen og ærlig veileder, og har lang erfaring innen veiledning og samtaleterapi. Det å sense det bakenforliggende i din situasjon, gjør at jeg kan hjelpe deg der du står fast, for så å hjelpe deg og veilede deg dit du ønsker å være. Det å hjelpe deg med å ta de rette stegene for å bli den beste versjonen av deg selv gir meg utrolig mye.

Jeg ønsker deg velkommen til en samtale, du blir møtt med diskresjon og taushetsplikt er en selvfølge.

Nora

Image

Ring nå for en hyggelig og opplysende samtale!


 

Teletorg

82 09 72 22

Pris kr 26,- per minutt

Sentralbord

81 55 20 70

Forskuddsbetaling eller faktura

 
Total Page Visits: 1115 - Today Page Visits: 2