Yoga: Mind, Body & Soul


Yoga: Mind, Body & Soul

Yogapraksis begynner for de fleste ved bruk av den fysiske kroppen. Øvelser som myker opp de muskler vi til vanligvis ikke bruker. Du lærer å puste bedre, slappe mer av og gradvis få en indre ro. Noe kommer alltid som regel i veien før man vil oppleve den behagelige siden ved Yogapraksisen. Det er ofte våre egne underliggende blokkeringer som frustrasjoner, spenninger og traumer som kommer til overflaten.

Det er derfor Yoga har en sammenheng med hele menneskets eksistens. Yoga er ikke bare fysisk trening, men å komme i bedre kontakt med seg selv og få bedre kontroll over sinn, kropp og sjel. Disse tre funksjonene. ved riktig yogabruk over tid, vil lære å samarbeide bedre sammen. Det er derfor Yoga er en prosess.

Å være totalt sentrert og oppleve likevekt både i motgang og positive opplevelser i hverdagen er Yogaens store mål og hensikt.

Yoga gir innsikt om hvordan sinn og kropp fungerer og ved riktig, jevnlig praksis vil det hjelpe å møte blokkerte mønstre, og gradvis bygge opp nye, positive mønstre som gir et friskere liv og større klarhet og bevissthet i sinnet. Utfordringen ligger i blokkeringene, og sinnets flyktige mønstre. Overkommer vi det, kan vi bli fri fra alle sinnslidelser og konflikter vi er påvirkelige av, og komme mer naturlig i dypere tilstand av Yoga. Å være totalt sentrert og oppleve likevekt både i motgang og positive opplevelser i hverdagen er Yogaens store mål og hensikt.

Derfor er Yoga en livstil og ikke bare noe som skjer på en treningshall, men noe mer man bruker for å få et rikere, friskere og verdig liv. Yogaøvelsene hjelper på kroppens og sinnets blokkeringer, sykdommer og mønstre. Du vil oppleve å få mykere kropp med jevnlig bruk av øvelsene. Disse yoga øvelsene er for alle uansett alder, form og vekt. Ikke sitt og frykte og tro at du ikke vil klare mer avanserte øvelser med tiden, for det er nettopp din frykt som begrenser og stopper deg opp. Sett i gang allerede i dag med å praktiser Yoga og bruk det jevnlig.


– Nassim

Ring nå for en hyggelig og opplysende samtale!


 

Sentralbord

81 55 20 70

Forskuddsbetaling eller faktura

 
Total Page Visits: 2250 - Today Page Visits: 1